Sanatıyla gönüllere dokunuyor

Okuduğunuz haber
BAĞIŞIN EN GÜZELİ

Erciyas huzur ve mutluluk diledi

Anasayfa   /    Güncel    /    Bağışın en güzeli

Bağışın en güzeli

Milletvekili Yusuf Başer Kızılay’a kan bağışında bulunarak örnek teşkil etti Başer, kan vermenin insanlık görevi olduğunu belirterek herkesin Kızılay'a destek olmasını istedi.

GÜNCEL      30 Aralik 2022 - 17:22     0

Bağışın en güzeli

Hayatı bir ünite kana bağlı olan insanların yardımına koşan, sadece Türkiye’de değil dünyanın her yerinde umut olan Kızılay’ın kan bağışı kampanyasına bu kez Milletvekili Yusuf Başer destek verdi. Kış ayları öncesinde azalan azalan stokları normal hale getirmek için başlatılan kampanyaya destek olarak, bağışın en güzeline imza atan Başer, kan vermenin öneminin herkes tarafından anlaşılmasını istedi.

Yozgat'ta Türk Kızılayı Şubesi’nın kış aylarında Kan Merkezlerinin ihtiyacının karşılanması için başlatılan kampanyaya Ak Parti Milletvekili Yusuf Başer destek verdi.

BAŞER  KAN VERDİ

Cumhuriyet Alanında bulunan Kan bağışı aracına gelerek kan veren AK Parti Yozgat Milletvekili Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer. kan bağışının her şeyden önce bir vatandaşlık bilinci olduğunu söyledi. Artık radyo ve televizyonlardan kan ihtiyacı anonslarının yapılmadığını hatırlatan Başer, şunları, kaydetti:

BAĞIŞ İNSANLIK GÖREVİ

"Kan bağışı insan olarak herkesi ilgilendiren bir konudur. Ülkemizde birçok hastanede acil kan bekleyen insanlar var. Bu gün onların olduğu duruma yarın bir gün bizlerde düşebiliriz. Bu düşünceyle kan bağışı yapmak gerçekten çok önemli. Bizde bunun önemine istinaden Yozgat Kızılay Kan Bağış Merkezine kan bağışında bulunduk. Yozgat insanımız bu konuda oldukça bilinçli ancak biz halkımızın bu tür kampanyalara daha fazla destek vermesini bekliyoruz.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor