İnsanlık görevi

Okuduğunuz haber
BAĞ EVİNE KUMAR BASKINI!

Yozgatspor kaderini çizecek!

Anasayfa   /    Güncel    /    Bağ evine kumar baskını!

Bağ evine kumar baskını!

Sorgun ilçesinde bağ evine yapılan baskında kumar oynadıkları tespit edilen 14 kişiye kumar oynamak ve koronavirüs tedbirleri kapsamındaki kuralları ihlal etmekten toplam 91 bin 280 lira idari para cezası kesildi.

GÜNCEL      26 Ocak 2021 - 16:00     0

Bağ evine kumar baskını!

Sorgun ilçesinde, bağ evinde kumar oynarken yakalanan 14 kişiye para cezası verildi. Sorgun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kumar oynandığı ihbarı yapılan bağ evine gece saatlerinde baskın yaptı.  Evde kumar oynadığı belirlenenlerden bazıları polisi görünce kaçmaya ve saklanmaya çalıştı. Ekipler 14 kişiyi yakalarken, kumar masasında bulunan paralara ve kumar malzemelerine el konuldu. Evde bulunan 14 kişiye, kumar oynamak ve koronavirüs tedbirleri kapsamındaki kuralları ihlal etmekten toplam 91 bin 280 lira idari para cezası uygulandı. 2 kişi hakkında ayrıca 'kumar oynanması için yer ve imkan sağlamak' suçundan adli işlem başlatıldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor