Halkın Devası bizde!

Okuduğunuz haber
BABACAN HADDİNİ AŞMIŞTIR!

Yozgat'ın geleceğini inşa ediyoruz

Anasayfa   /    Siyaset    /    Babacan haddini aşmıştır!

Babacan haddini aşmıştır!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın Yozgat mitinginde, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yönelik sözlerine Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Tekin Irgatoğlu tepki gösterdi.

SİYASET      15 Agustos 2022 - 16:00     0

Babacan haddini aşmıştır!

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, Cumartesi günü düzenlenen Deva Partisi mitinginde, Partilerinin Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yönelik sözlerinden ötürü, Ali Babacan’a yüklendi. Deva Partisi Genel Başkanı Babacan’ın çamur atan, vicdansız açıklamalarını kabul etmenin mümkün olamayacağına dikkat çeken Irgatoğlu, “Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve her zaman arkasında dimdik duran teşkilatları hiçbir zaman şiddetten yana olmamıştır” dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın Yozgat mitinginde, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yönelik sözlerine Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Tekin Irgatoğlu tepki gösterdi.

TUTARSIZ AÇIKLAMALAR YAPMIŞTIR

Sosyal medya hesabından paylaşım yaparak tepkisini dile getiren Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, şu görüşlere yer verdi: “Geçtiğimiz Cumartesi Günü Yozgat’ta gerçekleşen fakat Yozgatlının olmadığı Deva Partisi mitinginde Ali Babacan’ın tutarsız ve kifayetsiz açıklamaları, her fırsatta saygıdeğer Genel Başkanımıza çamur atan vicdansız ve edepsizce saldırıları dolayısıyla hatırlatmak isteriz ki; Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve her zaman arkasında dimdik duran teşkilatları hiçbir zaman şiddetten yana olmamıştır.

Yakın tarihimize baktığımız zaman kimlerin şiddetten yana olduğu aşikardır. Şiddet denildiği zaman Büyük Türk Milletinin aklına hdp, pkk,fetö ve onun ideolojik genleri gereğiyle CHP ve sokak hareketleri geliyor.

Şimdi Yozgatlı hemşerilerimiz adına Babacan’a soruyoruz; sükunet ve süret-i haktan görünüyorsunuz da sokak hareketlerinin,şiddet eylemlerinin ve terörün merkezindeki CHP ve hdp’ye neden yamaklık ediyorsunuz? Niçin bunların himaye ettiği pkk ve fetöye yalakalık peşindesiniz?

Devası derdine yetmeyenler partimizi şiddetle bir gösterirken 6’lı masa ve gizli ayakları pkk ve fetö gibi terör örgütlerine şirinlik taslaması düştüğü çukurun derinliğini göstermesi bakımından ibret verici bir hüsrandır.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor