Yozgatlı Komutan ŞEHİT

Okuduğunuz haber
AYDINCIK'TA YÜZLER GÜLÜYOR!

Sorgun'dan malzeme desteği

Anasayfa   /    Güncel    /    Aydıncık'ta yüzler gülüyor!

Aydıncık'ta yüzler gülüyor!

Aydıncık Belediye Başkanı Ahmet Koçak, Göreve geldiği günden beri devlet ve millet adamlığı ile taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat Oktay’ın ziyaretlerinde kendilerine gösterdiği yakın ilgi ve alakalarına, verdiği desteğe teşekkür etti. 

GÜNCEL      04 Mart 2021 - 19:30     0

Aydıncık'ta yüzler gülüyor!

Aydıncık Belediye Başkanı Ahmet Koçak, Göreve geldiği günden beri devlet ve millet adamlığı ile taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat Oktay’ın ziyaretlerinde kendilerine gösterdiği yakın ilgi ve alakalarına teşekkür etti. 
Aydıncık halkının, özellikle tarım ve hayvancılıkla uğraşan kesimin daha önce verilen müjdelerle yüzlerinin güldüğüne dikkat çeken Başkan Koçak, “Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay’ın Aydıncık’ın geleceğine daha umutla bakması ve projelerimizin gerçekleşmesine yönelik desteği, bizleri de zidayesiyle mutlu etmiştir. İnşallah projelerin ve mevcut çalışmaların tamamlanması ile birlikte İlçemiz hem kendi kendine yetecek hem de önümüzdeki yıllarda göç alarak daha dinamik bir ilçe konumuna gelecektir” dedi. 
CUMHURBAŞKANI YARDIMCIMIZ
HER KONUDA YANIMIZDA
Ülke ve dünya gündemine ilişkin yoğun mesaisine rağmen memleket meselelerine de önem veren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın her konuda yanlarında olmasının çalışmalarında kendilerine daha da azim kazandırdığını belirten Belediye Başkanı Ahmet Koçak, “Görüşmede tarım, kültür, turizm ve kentsel dönüşüm  alanlarında Aydıncık ve civarında gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalarla ilgili  Cumhurbaşkanı Yardımcısına bilgi verip, görüşlerine başvurduk. Bölge ekonomisi için büyük önem arz eden projelerin tamamlanması ve hayata geçirilmesiyle birlikte tarım alanındaki verimliliğin yüzde 100 artması ve yılda ikinci hatta üçüncü ürünü hasat etme imkanına kavuşması ilçemizin kaderini büyük ölçüde değiştirecektir. İlçemizin yıllardır hasretle beklediği Kümbetova Sulama projesinin gerçekleşmesine  destekleri için  Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın  Fuat Oktay’a Yozgat ve ilçemiz halkı adına sonsuz teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor