Maaşlar enflasyon kurbanı!

Okuduğunuz haber
AYDINCIK'A KONFORLU ULAŞIM

Emekçiler hakkını istiyor!

Anasayfa   /    Güncel    /    Aydıncık'a konforlu ulaşım

Aydıncık'a konforlu ulaşım

Aydıncık Şehir Geçişi ve Aydıncık- Çekerek arası yolun sıcak asfalta kavuşmasıyla birlikte ilçeye ulaşım daha da konforlu hale gelecek.

GÜNCEL      06 Temmuz 2021 - 17:00     0

Aydıncık'a konforlu ulaşım

Son yıllarda Belediye hizmetleri konusunda önemli bir atılım yapan, gelişim konusunda önemli adımlar atan Aydıncık’ın Şehir Geçişi ve Aydıncık- Çekerek arası yolu sıcak asfalta kavuşacak. Belediye Başkanı Ahmet Koçak, ulaşım açısından çok büyük öneme haiz bu gelişme hakkında bilgi verdi. İlçenin gelişimi ve dışarıya açılması açısından yapılacak olan çalışmaları önemsediklerini belirten Koçak, “Karayolları Genel Müdürlüğünce yapılacak olan Aydıncık şehir geçişi 7,5 km, Aydıncık- Çekerek arası 17 kilometre olmak üzere toplam 25 km. yolun sıcak asfalt (BSK) ihalesi yapılarak sözleşmesi imzalandı. İhale kapsamında şehir içi satıh ve bordür parkeleri yapılarak Aydıncık Şehir Geçişi yeterli altyapıya sahip olacak, araç ve yaya trafiğine konforlu ulaşım hizmeti sunacak. Bu hizmetin müjdesini veren Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay beyefendi başta olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor