Çekerek'te yüzler gülüyor

Okuduğunuz haber
ATATÜRK'E HAKARETE SESSİZ KALINAMAZ

Sürmeligaz'dan dolandırıcılık uyarısı

Anasayfa   /    Siyaset    /    Atatürk'e hakarete sessiz kalınamaz

Atatürk'e hakarete sessiz kalınamaz

Cumhuriyet Halk Partisi Yozgat Milletvekili Ali Keven, Boğazlıyan'da görev yapan Din Kültürü öğretmeninin Atatürk'e yönelik yaptığı hakaretleri Meclis gündemine taşıyıp, yetkilileri gerekenin yapılması için göreve çağırdı.

SİYASET      22 Mart 2022 - 18:47     0

Atatürk'e hakarete sessiz kalınamaz

Cumhuriyet Halk Partisi Yozgat Milletvekili Ali Keven, Boğazlıyan Şükran Ana İMKB Ortaokulu’nda görev yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Salih Ulusoy tarafından Atatürk’e yapılan hakaretleri TBMM’de yaptığı konuşma ile gündeme taşıdı. Milletvekili Keven, konuşmasında Milli Eğitim Bakanını ve Yozgat Valiliğini göreve davet ederek ‘Atatürk’ün şahsına karşı işlenen suçlar cezasız kaldığı sürece bu insanların cesaret bulduklarını’ söyledi.

“Yozgat Boğazlıyan ilçemizde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak görev yapan "Salih Ulusoy" isimli şahıs, sosyal medyada Atatürk'e ve cumhuriyete karşı ağza alınmayacak sözler paylaşarak Boğazlıyan'da infial yaratmıştır. İlçe Başkanımız Ahmet Peker ve yönetimi, olaya sessiz kalmayarak gerekli suç duyurularında bulunmuşlardır. Millî Eğitim Bakanına buradan sesleniyorum: Sosyal medyadan Atatürk'e küfür etme gafletinde bulunan bu sözde öğretmenler hakkında ne gibi bir işlem yapmayı düşünüyorsunuz? Aynı şekilde, Sayın Yozgat Valisini ve Yozgat Millî Eğitim Müdürünü göreve davet ediyorum. İçindeki o pis kanı kusan Atatürk düşmanları bu cesareti nereden alıyor? Siz gereğini yapmadığınız sürece, yargı gereğini yapmadığı sürece bu cesareti almaya devam ediyorlar. Bunun nelere sebep olacağını Samsun’da Atatürk anıtına saldırı düzenlenirken gördük. Sosyal medyada üstelik kamu görevlisi ve öğretmen olduğu halde en sinkaflı küfürleri telaffuz etmekte sakınca görmeyenlerin cezasız kalışında görüyoruz. Bu ülkenin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ve cumhuriyet değerlerine saldıran kim varsa karşısında bizi bulacaktır, bilesiniz.” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor