Çekerek'ten Kültür gezisi

Okuduğunuz haber
ATASUN KALİTESİ YOZGAT'TA

TSO'dan Yiğitalp'e cansuyu

Anasayfa   /    Ekonomi    /    Atasun kalitesi Yozgat'ta

Atasun kalitesi Yozgat'ta

Optik sektörünün tanınan ismi Hamdi Erciyes'in sahipliğini yaptığı Atasun Optik Novada AVM'de açıldı.

EKONOMİ      12 Temmuz 2021 - 16:49     0

Atasun kalitesi Yozgat'ta

Medikal, Eczacılık ve Optik alanında Yozgat'ta uzun yıllardır hizmet veren Hamdi Erciyas, optik alanında kalitesi ve uygun fiyatlarıyla bilinen öncü marka Atasun Optiği Yozgat'a kazandırdı. 
Novada AVM giriş katta hizmete açılan Atasun Optik, ilk gününde Yozgatlı vatandaşların büyük ilgisini topladı. 
"GÜLER YÜZLÜ VE UYGUN FİYAT POLİTİKASI İLE HİZMET VERECEĞİZ"
Atasun Optik'i Yozgat'a kazandırdıkları için çok mutlu olduklarını söyleyen Hamdi Erciyas," Şehir Hastanesi karşısında Oba Optik, Oba İşitme Merkezi ve ondan sonra hizmet kalitemizi bir tık daha artırarak Lise Caddesi'ne İkiz Optik adı altında bir optik açtık. Şimdi de dünya markası olan Atasun Optik'in Yozgat bayiliğini aldık ve şehrimize kazandırdık. Atasun Optik uluslararası bir firmadır. Dünyada yaklaşık 8 Bin 700 tane mağazası olan Türkiye'de yaklaşık 300 tane mağazası olan uluslararası bir firmadır. Misyonumuz ve vizyonumuz sadece güler yüzlü ve uygun fiyat politikası ile hizmet vermek. Bu anlamda Atasun Optik'i Yozgat'a kazandırdığımız için çok memnunuz. Yoğun bir ilgi ve teveccüh ile karşı karşıyayız. Bu da bizi mutlu ediyor. Tabi öncelikli amacımız kaliteli firmaları Yozgat'a kazandırarak ve şehrimize güzel hizmetler getirerek istihdamı da sağlamaktır. Bu olay bizi onurlandırıyor ve  gururlandırıyor" dedi. 
"99 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARIMIZ VAR"
Kışın da güneş gözlüğü takmanın son derece önemli olduğunu belirten Erciyas, "Güneş gözlüğü sadece yazın takılır algısı son derece yanlıştır. Özellikle kışın da takılması gerekir. Çünkü kışın güneşten gelen UV ışınlarının göze zarar vermesi yüzde yüz geçirgenlik sağlıyor dolayısıyla kışın güneş gözlüğü takmak yazdan daha önemli aslında. Bu algıyı kıracağız Yozgat'ta. Atasun Optiğin politikasında 7 gün iade, 1 ay değişim süremiz var.  99 TL'den başlayan fiyatlarımız var. Türkiye'nin her bölgesindeki fiyat ne ise Yozgat'ta da aynıdır. Atasun Optik'in fiyat politikası merkezden belirlenmektedir. Fiyatlarımız Türkiye ortalamasının çok altında" ifadelerini kullandı.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor