Helal olsun Yozgat!

Okuduğunuz haber
ASRIN KAMPANYASI REKORA KOŞUYOR!

Yozgat'a deprem göçü

Anasayfa   /    Güncel    /    Asrın kampanyası rekora koşuyor!

Asrın kampanyası rekora koşuyor!

Depremzedelerin yaralarını sarmak için tüm kanallardan ortak yayınlanan yardım kampanyası dünya tarihinin en fazla para toplanan birlikteliği olarak şimdiden tarihe geçti.

GÜNCEL      15 Subat 2023 - 21:31     0

Asrın kampanyası rekora koşuyor!

Türkiye’yi yasa boğan deprem felaketi sonrasında tüm dünyayı şaşırtan bir birlikteliğe imza atan Türk insanı, deprem felaketinde yaraları sarmak için televizyon kanallarında ortak düzenlenen yardım kampanyası için de kesenin ağzını açtı. Yayının başlamasının ardından AFAD ve Kızılay’a gönderilecek olan hesap numaralarına çok kısa sürede gönderilen rakamın 100 Milyar TL’ye yaklaşması Türk Milletinin büyüklüğünü bir kez daha gözler önüne serdi.

Türk insanı her türlü felaketin, her türlü zor durumun üstesinden gelebileceğini televizyonlarda ortak düzenlenen yardım gecesinde bir kez daha gösterme fırsatı buldu.

TÜRKİYE TEK YÜREK

Ülkeyi yasa boğan deprem felaketinde yaraları sarmak için ilk yardım gecesi tüm televizyon kanallarını bir araya getirdi. Başta Kahramanmaraş ve Hatay olmak üzere Adıyaman, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Malatya, Diyarbakır, Şanlıurfa, Kilis'i etkileyen depremlerin yıkıcı sonuçlarını yaşayan vatandaşlarımız için Türkiye'nin tek yürek olduğu, sanat, iş ve spor dünyasının önde gelen isimlerinin destek olduğu ortak yayından elde edilen gelir, Kızılay ve AFAD’a aktarılacak. Dünya tarihinin en fazla para toplanan kampanyası olması beklenilen program Türk insanın birlik ve beraberliğinin ne kadar büyük olduğunu göstermek açısından da büyük önem taşıyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor