Yerel basının sorunları Meclis'te

Okuduğunuz haber
ASKF'DEN EMEKTARA PLAKET

Bir meleği uğurladık!

Anasayfa   /    Spor    /    ASKF'den emektara plaket

ASKF'den emektara plaket

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hakan Bektaş, amatör spora yıllarca hizmet eden Mehmet Seyfi’yi de unutmadı.

SPOR      21 Ekim 2020 - 14:41     0

ASKF'den emektara plaket

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hakan Bektaş, Yozgat’ta yıllarca çok büyük zorluklara rağmen amatör sporun gelişmesi, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması, spor ahlakı kazanması için çaba sarf eden isimlerden biri olan Mehmet Seyfi’yi de unutmadı. Yıllarca Birinci Amatör Küme’de Köy Hizmetlerispor, ardından da İl Özel İdaresispor ismiyle başarıyla mücadele eden takımda birçok görev üstlenen, son olarak da Genel Kaptanlık yapan Mehmet Seyfi’nin emeklerinin unutulmayacağını belirten Bektaş, “Biz Yozgat futboluna, amatörüne hizmet eden isimlerin isimlerini yaşatmak, gelecek nesillere aktarmak için önemli çalışmalar yaptık. Hayatta olanlara da, ebediyete intikal edenlere de ahd-e vefamızı göstermek görevimizdir. Mehmet Seyfi abimiz de onlardan biridir. Kendisine verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Mehmet Seyfi de kendisine böylesine bir plaketi layık gören ASKF Başkanı Hakan Bektaş’a ve Yönetimine teşekkür etti.
Hatırlanacağı üzere ASKF Yönetimi Yozgat futboluna emek veren ve ebediyete intikal eden Yozgatspor Kulübü Başkanı Kenan Yılmaz’ın, Sarayspor Kulübü Başkanı Kamil Kılıçarslan’ın ismini Amatör Liglere vermiş, anılarına hatıra ormanı oluşturmuş, bu sezon da geçtiğimiz yıl vefatı ile sevenlerini yasa boğan Yozgat sporunun önde gelen isimlerinden Mustafa Bacanlı’nın adının Liglere verilmesi için Federasyonu başvuruda bulunmuş, hayatta olanların tamamına da hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi vermişti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor