Sözcü gündemi saptırıyor!

Okuduğunuz haber
ASKERLİK ŞUBESİ NİHAYET

Yozgat'ı dolu vurdu!

Anasayfa   /    Güncel    /    Askerlik Şubesi nihayet

Askerlik Şubesi nihayet

Yozgat Belediyesi’nin KOP İdaresi ortaklığıyla gerçekleştirdiği proje kapsamında Tarihi Askerlik Şubesi kültüre hizmet edecek. Şube içerisinde oluşturulacak "Yozgat Belediyesi KOP Eğitim ve Kültür Merkezi" projesinin protokolü Belediye Başkanı  Celal Köse tarafından imzalandı.

GÜNCEL      19 Haziran 2020 - 19:03     0

Askerlik Şubesi nihayet

Yozgat Belediyesi’nin KOP İdaresi ortaklığıyla gerçekleştirdiği proje kapsamında Tarihi Askerlik Şubesi kültüre hizmet edecek. Şube içerisinde oluşturulacak "Yozgat Belediyesi KOP Eğitim ve Kültür Merkezi" projesinin protokolü Belediye Başkanı  Celal Köse tarafından imzalandı. İçerisinde Akıl ve Zeka Atölyesi, Kodlama Atölyesi, Resim Atölyesi, Müzik Atölyesi ve Kütüphane bulunan Yozgat Belediyesi KOP Eğitim ve Kültür Merkezi çalışmaları en kısa süre içerisinde başlayacak.

Yıllardır boş bir vaziyette duran Tarihi Askerlik Şubesi, Yozgatlı çocuklar ve gençlerin hizmetine sunulacak. Proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Celal Köse, “Tarihi Askerlik Şubesi’ni Yozgat’ımızın hizmetine sunacağız. Belediyemiz ve KOP İdaresi ortaklığıyla gerçekleştirdiğimiz, Tarihi Askerlik Şubesi içerisinde oluşturacağımız, "Yozgat Belediyesi KOP Eğitim ve Kültür Merkezi" projemizin çalışmaları kısa süre içerisinde başlayacak. İçerisinde Akıl ve Zeka Atölyesi, Kodlama Atölyesi, Resim Atölyesi, Müzik Atölyesi ve Kütüphane bulunan eğitim ve kültür merkezimiz Yozgat’ımıza değer katacaktır. Tarihe tanıklık eden binamızın içerisinden artık tarih yazacak gençlerimizin yetişeceğine inanıyoruz. Bugün de projemizin protokolünü imzaladık. Hayırlı olsun” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor