Sağlıkçılar çözüm bekliyor!

Okuduğunuz haber
ASKERLİK ŞUBESİ'NE GENÇLİK AŞISI

Azerbeycan yalnız değil

Anasayfa   /    Güncel    /    Askerlik Şubesi'ne gençlik aşısı

Askerlik Şubesi'ne gençlik aşısı

Yozgat Belediyesi'nin Tarihi Askerlik Şubesi içerisinde Yozgat Belediyesi’nin KOP İdaresi ortaklığıyla oluşturacağı "Yozgat Belediyesi KOP Eğitim ve Kültür Merkezi" projesine start veriliyor.

GÜNCEL      29 Eylül 2020 - 16:42     0

Askerlik Şubesi'ne gençlik aşısı

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Tarihi Askerlik Şubesi içerisinde Yozgat Belediyesi’nin KOP İdaresi ortaklığıyla oluşturacağı "Yozgat Belediyesi KOP Eğitim ve Kültür Merkezi" projesine start verildiğini söyledi. Bozok Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Eski Türk Edebiyatı Anabilim Dalı  Öğretim Üyesi Mustafa Fidan’la birlikte tarihi binayı gezerek yapılacak çalışmalar hakkında fikir teatisinde bulunan Başkan Celal Köse, buranın Yozgat gençliğinin hizmetine sunulacak çok güzel bir meken olacağını belirtti. 

Yaklaşık 3 ay önce protokolünü imzaladıklarını hatırlatan Başkan Köse, “Yıllardır boş bir vaziyette duran Tarihi Askerlik Şubesi, Yozgatlı çocuklar ve gençlerin hizmetine sunulacak. Proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Celal Köse, “Tarihi Askerlik Şubesi’ni Yozgat’ımızın hizmetine sunacağız. Belediyemiz ve KOP İdaresi ortaklığıyla gerçekleştirdiğimiz, Tarihi Askerlik Şubesi içerisinde oluşturacağımız, "Yozgat Belediyesi KOP Eğitim ve Kültür Merkezi" projemizin çalışmalarına başlıyoruz. Bugün de hiçbir eksikliğin olmaması burada inceleme yapıyoruz. Binada gereken restore ve iyileştirme çalışmalarına startımıszı vereceğiz.  İçerisinde Akıl ve Zeka Atölyesi, Kodlama Atölyesi, Resim Atölyesi, Müzik Atölyesi ve Kütüphane bulunan eğitim ve kültür merkezimiz Yozgat’ımıza değer katacaktır. Tarihe tanıklık eden binamızın içerisinden artık tarih yazacak gençlerimizin yetişeceğine inanıyoruz. Bugün de projemizin protokolünü imzaladık. Hayırlı olsun” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor