Periler farklı galip

Okuduğunuz haber
AŞILAR TAMAM!

Tıp Bayramı'nı kutladılar

Anasayfa   /    Güncel    /    Aşılar tamam!

Aşılar tamam!

Yozgat Valisi Ziya Polat ve protokol üyeleri, Yozgat Şehir Hastanesi'nde ikinci doz aşıyı yaptırdı.

GÜNCEL      14 Mart 2021 - 16:18     0

Aşılar tamam!

Yozgat Valisi Ziya Polat, Emniyet Müdürü Murat Esertürk ve Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ali Sefa Yılmaz, korona virüs (Covid19) aşısının ikinci dozunu Yozgat Şehir Hastanesi’nde yaptırdı.

Yozgat Şehir Hastanesi girişinde İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Şahin ve Başhekim Uzm. Dr. Mustafa Kozan tarafından karşılanan protokol üyeleri, Covid19’a karşı geliştirilen aşının ikinci dozunu yaptırdı. Aşı sonrası açıklamalarda bulunan Yozgat Valisi Ziya Polat, “Bir yıla aşkındır salgınla mücadele ediyoruz. Aşılama çalışmaları Yozgat’ta da sürüyor.  Emniyet müdürümüz, albayımız burada ikinci doz aşımızı yaptırdık. Umarım en yakın zamanda bu salgının üstesinden geliriz. Tüm vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyoruz. Rabbim devletimize zeval vermesin” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor