Darbenin izleri silinmedi

Okuduğunuz haber
ARSLAN'DAN MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

Yozgatspor'dan şampiyonluk ilanı!

Anasayfa   /    Siyaset    /    Arslan'dan miting gibi açılış

Arslan'dan miting gibi açılış

Halkın büyük desteğini arkasına alarak yola çıkan Kazım Arslan'ın karargah açılışı miting havasında geçti.

SİYASET      02 Mart 2019 - 21:25     0

Arslan'dan miting gibi açılış

Halktan gelen yoğun destek üzerine halkın adayı olarak yola çıkan Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan adayı Kazım Arslan’ın seçim karargah açılışı yoğun katılım nedeniyle tam bir miting havasına büründü. Yimpaş AVM önünden kalabalık bir grupla seçim karargahına gelen ve burada bir konuşma yapan Arslan, 31 Mart akşamı halkın ittifakının seçimi kazanacağını ifade etti.

Yozgat Belediye Başkanı ve bağımsız belediye başkan adayı Kazım Arslan seçim karargah açılışını kalabalık bir vatandaş grubunun katılımı ile yaptı.

HALK DESTEĞİ YANINDA

Yimpaş AVM önünden kalabalık bir grupla seçim karargahına gelen ve burada bir konuşma yapan Arslan, “Bugün bizi bugünümüzde yalnız bırakmadınız. 3 aydır sizlerle farklı şekilde beraberiz. Allah nasip etti bizlere sizlere hizmet etme fırsatı verdi. Sizlere hizmet etmemizde sebep olanlara başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere teşekkür ediyorum” dedi.

BİRİLERİ YOLUMUZU KESMEYE ÇALIŞTI

AMA HALK BİZİ İSTİYOR

Gönlüm mensubu olduğum partide aynı şekilde devam etmek isterdi diyen Arslan, birileri bizlerle sizin aranıza duvar örmeye çalıştı. Birileri kendi siyasi çıkarlarını halkın, Yozgat’ın çıkarlarından daha üstün tuttu. Biz kenara çekilip oturmak istedik. Ama sizler bizi bırakmadınız. Bu projelerin devam etmesi lazım. Bu işleri tamamlaması gerekirdi dediniz. Devam et biz senin yanındayız. Bu yola çıkarken önce Allah’a kendimize ve size güvendik” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor