Altyapı Antalya yolcusu

Okuduğunuz haber
ARSLAN'A HALK DESTEĞİ

Darbenin izleri silinmedi

Anasayfa   /    Siyaset    /    Arslan'a halk desteği

Arslan'a halk desteği

Vatandaşların destek verdiği bağımsız Belediye Başkan adayı Kazım Arslan'ın sürpriz yapma ihtimali konuşulmaya başlandı.

SİYASET      28 Subat 2019 - 20:17     0

Arslan'a halk desteği

Yozgat’ta 31 Mart yerel seçimleri için adayları yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürürken,  bağımsız belediye başkan adayı Kazım Arslan’ın çıkışı dikkat çekiyor.  AK Parti, MHP ve Millet İttifakı’nın adaylarına karşı Halk İttifakı’nın desteğini büyük ölçüde alan Kazım Arslan’ın sürpriz yapabilme ihtimali ciddi ciddi konuşulmaya başlandı.  

HİZMETLERİ BEĞENİLİYOR

Yozgat’ta 24 Haziran seçimlerinin ardından ortaya çıkan siyasi tablo, partisi tarafından aday gösterilmeyen Kazım Arslan’ı  ön plana çıkardı. 5 yıllık dönem içerisinde belediye hizmetlerinden memnun kalan vatandaşlar Arslan’ın etrafında bir araya geldi. ‘Halkın adayı’ sloganı ile Arslan’ı yeniden başkan yapabilmenin gayretine giren vatandaşlar günün 24 saatini değerlendiriyor. Her geçen gün Arslan’ı destekleyen kesim büyürken,  toplantılar düzenlenen salonlar da dar gelmeye başladı.

TOPLUMU KUCAKLIYOR

31 Mart seçimlerinde Yozgat’ta büyük bir değişimin kilit ismi olacak olan Arslan, halkın yoğun desteği ve ilgisine de samimi karşılık veriyor. Adaylık müracaatından bu yana toplumun her kesiminden destek alan Arslan, güvenilir kimliği ve samimi yaklaşımlarıyla da gönülleri fethediyor.  Gündüzleri ziyaretler yaparak değerlendiren  Arslan, akşamları da ev toplantıları yaparak yeni döneme ilişkin plan ve programlarını aktarıyor.  Ayrıştırıcı, kutuplaştırıcı üslup ve açıklamalardan uzak duran Arslan, toplumun her kesimine temas ederek talep, görüş ve sıkıntıları dinliyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor