Yozgatspor galip gibi!

Okuduğunuz haber
ARSLAN BAĞIMSIZ ADAY

Mansur Yavaş Yozgatlılarla buluşacak

Anasayfa   /    Siyaset    /    Arslan bağımsız aday

Arslan bağımsız aday

Belediye Başkanı Kazım Arslan'ın Çarşamba günü adaylığını açıklaması bekleniyor.

SİYASET      11 Subat 2019 - 22:37     1

Arslan bağımsız aday

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Çarşamba günü düzenleyeceği basın toplantısı ile bağımsız adaylığını ilan edecek. 
Yozgat’ta kamuoyunu uzun süreden beri meşgul eden Kazım Arslan’ın durumu netlik kazandı. AK Parti tarafından 31 Mart yerel seçimleri için aday gösterilmeyen belediye başkanı Arslan, son kararını verdi. Kasım ayından bu yana halkın bağımsız aday çıkması yönünde baskı olan Arslan, Çarşamba günü adaylığını açıklayacak. 
GELİŞMELERİ İZLEDİ 
Belediye Başkanı Kazım Arslan, yaklaşık 3 aydan bu yana Yozgat’ta ki siyasi gelişmeleri takip etti. Özellikle vatandaşların yoğun desteğini alan Arslan, adaylık konusunda çekimser kalsa da baskılara fazla direnemedi. Son bir haftadan bu yana yakın çevresi ile sık sık istişareler yapan Başkan Arslan, adaylık açıklamasını yapacağı tarihi de belirledi. Arslan, 13 Şubat 2019 tarihinde adaylığını ilan edecek. 
‘HALKIN ADAYI’ SLOGANIYLA ÇIKACAK 
Başkan Arslan, 31 Mart yerel seçimleri de için de sloganını belirledi. ‘Halkın Adayı’ sloganı ile vatandaşların karşısına çıkacak olan Arslan, seçim karargahı kullanmayacak. Araç giydirmesi de yapmayacak olan Arslan, afiş ve broşürlerle hedeflerini ve projelerini paylaşacak.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

Kys
kazim arslan'i gavur diye oldurduler, musluman diye namazini kildilar. adam da bunu gercek sandi ve ortaya cikti. belki ak parti kazanmasin diye yapiyordur ama aday oldugu takdirde kazanamayagi asikar..
5 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor