Arslan'a gönderme yaptı!

Okuduğunuz haber
ARSLAN'A BÜYÜK SEVGİ

Meclisi halk seçer!

Anasayfa   /    Siyaset    /    Arslan'a büyük sevgi

Arslan'a büyük sevgi

Yozgatspor taraftarı maç öncesi ve sonrasında Belediye Başkanı Kazım Arslan'a sevgi gösterisinde bulundu.

SİYASET      26 Subat 2019 - 21:20     0

Arslan'a büyük sevgi

Yozgatspor'un Ünyespor ile oynadığı maçta yaptıkları kareografi gösterisi ile büyük beğeni toplayan taraftar, Kulüp Başkanı Kazım Arslan'a hem karşılaşma öncesi hem de sonrasında büyük sevgi gösterisinde bulundu. 

BİZİM İŞİMİZ HİZMET ETMEK" 
Yozgat halkından aldığı cesaretle yola çıktığını her fırsatta dile getiren Arslan ise 5 yıllık hizmet yılına 5 dönemlik hizmet sığdırdıklarını söyledi. Arslan, "Yozgat’ı severek çalışmak bize her zaman büyük bir şevk verdi. Bunun için göreve başlamadan önce açıkladığımız projelerin neredeyse 3 mislini Yozgatlı hemşerilerimin hizmetine sunmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu hizmetlerin yapılmasını engellemek isteyenler kendi kazdıkları kuyuya kendileri düştüler. Bakın yeni hal binamız ve Emniyet Caddemizde hizmete sayılı günler içerisinde girecek. Birileri istemese de, Kazım buraları bitirmesinde seçim çalışmalarında Kazım’ı eleştirelim diye ne kadar çalışsalar da yine dilekleri tutmadı. Çünkü bizim niyetimiz halis. Bizim işimiz hizmet etmek. Allah’ta bizim niyetimizi biliyor ve yolumuızu her zaman açıyor" dedi. 
YOZGATSPOR CAMİASINA TEŞEKKÜR ETTİ 
Öceki gün akşam Dolunay Sitesinde gerçekleştirilen toplantıda bir vatandaşın Yozgat halkı size olan güvencini ve desteğini Yozgatspor karşılaşmasında gösterdi şeklindeki söylemi sonrasında krımızı siyahlı camiaya teşekkür ederek, Yozgat halkının sadece kendinin değil her zaman haklıdan yana saf tuttuğunu dile getiren Arslan, "Yozgat halkı her zaman haklıdan yana olmuştur. Aslında Yozgat halkının bu süreçte benim yanımda olması bir ilk değil. Sağlık İl Müdürlüğü görevim esnasında da haksız gördüğüm bazı işleri yapmadığım için görevden alınmam yönünde Yozgat Valiliğine gelen yazı Yozgatlıların gösterdiği tepki sonrasında 8 ay tarafıma tebliğ edilememiş ve sonrasında ise bu yazı tekrar bakanlığa gitmişti. Bizde yine alnımızın akı ile görevimize devam etmiştik. Şimdi yine Allah’a şükürler olsunki Yozgat bana sahip çıkıyor. İnşallah sizin desteklerinizkle yine alnımızın akı ile görevimize devam edeceğiz. Yozgatımıza değer katmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor