Kadına şiddete hayır!

Okuduğunuz haber
AMATÖRÜN DERBİSİ YARIN

Sorgun lideri devirdi

Anasayfa   /    Spor    /    Amatörün derbisi yarın

Amatörün derbisi yarın

Yozgat Belediye Bozokspor ile takipçisi Divanlı Gençlerbirliği takımları yarın saat 12.00'de zirve yarışını önemli ölçüde etkileyecek maçta karşı karşıya gelecek.

SPOR      17 Aralik 2021 - 17:07     0

Amatörün derbisi yarın

Yozgat Amatör Küme B Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren ve geride kalan haftalarda aldıkları sonuçlarla ligdeki tüm takımların bir adım daha önünde olduklarını gösteren Yozgat Belediye Bozokspor ile ikinci aynı puanla ikinci sırada bulunan Divanlı Gençlerbirliği takımları kozlarını bugün saat 12.00’de oynanacak maçta paylaşacak. Kazanan takımın önemli bir avantaj yakalayacağı, sporseverlerin büyük ilgiyle takip etmesi beklenilen maçta ortaya çıkacak sonuçtan daha çok oynanacak futbol büyük merakla bekleniyor.

Yozgat Birinci Amatör Küme C Grubu’nun en iddialı aynı puanlı iki takımı Yozgat Belediye Bozokspor ile ikinci aynı puanla ikinci sırada bulunan Divanlı Gençlerbirliği yarın saat 12.00’de karşı karşıya gelecek.

ZİRVEDE DEV KAPIŞMA

Sezona oldukça iddialı başlayan ve yaptıkları transferlerle rakiplerine henüz maçlar başlamadan fark atan Yozgat Belediye Bozokspor ile ikinci aynı puanla ikinci sırada bulunan Divanlı Gençlerbirliği takımları bunu sonuçlara da yansıtmayı başardı. Oynadıkları 5 maçta henüz yenilgi yüzü görmeyen ve aynı puanla ilk iki sırayı paylaşan iki ekibin maçında iki önemli isim İlhan Özbay ve Nadir Gencel de karşı karşıya gelecek.

CENTİLMENLİK KONUŞULACAK

Sonucu ne olursa olsun kazanan takımın bir adım öne geçeceği maç önçesinde her iki takım teknik adam ve yöneticilerinden centilmenlik çağrısı geldi. Oyuncuların maç öncesinde el ele tutuşarak taraftara gitmesi beklenilen maçı sporseverlerin de ilgiyle takip etmesi bekleniyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor