Kupada rakip Göztepe

Okuduğunuz haber
AMATÖRE KENAN YILMAZ İSMİ

50 yıllık kulüp lige katılmıyor!

Anasayfa   /    Spor    /    Amatöre Kenan Yılmaz ismi

Amatöre Kenan Yılmaz ismi

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, Yozgatspor'un eski kulüp başkanlarından rahmetli Kenan Yılmaz'ın adını Birinci Amatör Küme'ye vererek yine büyük bir vefa örneği gösterdi.

SPOR      20 Eylül 2019 - 16:57     0

Amatöre Kenan Yılmaz ismi

Yozgatspor’a uzun süre başkan ve yönetici olarak hizmet eden, yakalandığı amansız hastalığa rağmen Kırmızı Siyahlı renklere olan sevdasından vazgeçmeyen ve 14 Ağustos 2013 yılında fani dünyaya gözlerini yuman rahmetli Kenan Yılmaz’ı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu unutmadı. Geçen yıl hayata gözlerini yuman Yozgat amatörünün efsane ismi Kamil Kılıçarslan’ın adını 1 Amatör Küme’ye vererek büyük bir vefa örneği gösteren ASKF, bu yıl da Kenan Yılmaz’ın adının lige verilmesini kararlaştırdı. Futbol Federasyonu Amatör İşlerine yazılan yazının kabul görmesiyle birlikte Kenan Yılmaz ismi amatör ligde hayat bulacak.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor