4 kişi gözaltında

Okuduğunuz haber
AMATÖRDE ŞAMPİYONLUK MAÇI YARIN
Anasayfa   /    Spor    /    Amatörde şampiyonluk maçı yarın

Amatörde şampiyonluk maçı yarın

Yozgat İl Özel İdaresispor ile Sorgun Belediyespor şampiyonu belirlemede büyük önem arz eden karşılaşma için yarın saat 13.00'te sahaya çıkacak.

SPOR      22 Mart 2019 - 21:55     0

Amatörde şampiyonluk maçı yarın

Yozgat Kamil Kılıçarslan Birinci Amatör Ligi play-off grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Sorgun Belediyespor ve İl Özel İdaresispor bugün şampiyonu belirleyecek maçta karşı karşıya gelecek. Bozok Üniversitesi sahasında yarın saat 13.00’te start alacak maçı kazanan takım şampiyonluğunu büyük ölçüde ilan edecek. Aksi takdirde son iki maçta alınacak sonuçlar ligi zirvede bitirecek takımı belirleyecek. 4 takımın yer aldığı Yozgat Amatör Lig play-off grubunun en önemli maçında 7 puanla ilk iki sırada yer alan takım kozlarını paylaşacak. Ligin ilk yarısında oynanan ve golsüz berabere biten maçın ardından daha da önem kazanan karşılaşmaya ev sahibi olmanın avantajı ile çıkacak İl Özel İdaresispor rakibini yenerse çok büyük bir başarıya imza atacak. Son yıllarda Amatör Küme ligine ambargo koyan Sorgun Belediyespor bu geleneği bozmamak için mücadele verecek. Yozgatspor’un play-off’tan istediği sonucu alarak bir üst lige yükselmesi halinde ise Amatör’de şampiyon olan takım Yozgat’ı yeni sezonda BAL Ligi’nde temsil edecek.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor