Bulut amatörün yanında

Okuduğunuz haber
AMATÖRDE PLAY-OFF ŞUBAT’TA BAŞLIYOR

Türk Eğitim-Sen Çalıştay'a hazır!

Anasayfa   /    Spor    /    Amatörde Play-off Şubat’ta başlıyor

Amatörde Play-off Şubat’ta başlıyor

Yozgat 1. Amatör Ligi play-off fikstürü Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunda (ASKF) çekildi. 3 grupta ilk iki sırayı alan takımların mücadele edeceği play-off’ta müsabakalar 4-5 Şubat tarihinde başlayacak ve lider olan takım BAL Ligi’ne katılma mücadelesi verecek.

SPOR      17 Ocak 2023 - 17:44     0

Amatörde Play-off Şubat’ta başlıyor

Yozgat 1. Amatör Ligi play-off fikstürü Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunda (ASKF) çekildi. 3 grupta ilk iki sırayı alan takımların mücadele edeceği play-off’ta müsabakalar 5 Şubat tarihinde başlayacak ve lider olan takım BAL Ligi’ne katılma mücadelesi verecek.

Amatör Küme’nin normal sezonunun tamamlanmasının ardından gözlerin çevrildiği play-off serisinde mücadele edecek takımların fikstür çekimi ASKF binasında yapıldı.

“BÜTÜN TAKIMLARA

BAŞARILAR DİLİYORUM”

Kura çekimi öncesinde açıklamalar yapan Futbol İl Temsilcisi Alpaslan Demir, kuraa çekimi öncesinde yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi;  “2022-2023 sezonunun centilmenlik içerisinde geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hem futbola gönül veren gençleri hem de futbolseverleri bir arada tutmak ve bu heyecanı yaşamak Yozgat spor’u adına hepimize büyük bir mutluluk yaşattı. Play-off grubuna kalan tüm takımlarımıza şimdiden başarılar diliyorum. Play-off karşılaşmalarının da centilmenlik içerisinde geçeceğinden eminim.”

6 TAKIM MÜCADELE EDECEK

Deplasmanlı lig usulüne göre oynanacak olan maçların ardından şampiyon olan takımın Bal Ligi’ne yükselme maçını oynama hakkı kazanacağı play-off maçları için geri sayım başladı. 4 Şubat tarihinde start alacağı ligde A Grubu’nda Divanlı Gençlerbirliği, Bişekspor ve B Grubu’nda Sorgun Belediyespor ve Sarıkaya Belediyespor, C Grubu’nda Boğazlıyan Belediye Sağlıkspor ile Çayıralan Belediyespor takımları mücadele edecek.

ERKEN FİNAL

Play-off müsabakaları erken bir finalle start alacak. Ligde şampiyonluğun en büyük adayları arasında gösterilen Sorgun Belediyespor ile Divanlı Gençbirliği’nin ilk hafta mücadelesinde karşılaşacağı ligin diğer iki maçında Sarıkaya Belediyespor Çayıralan Belediyespor ile Bişekspor ise Boğazlıyan Belediyesi kozlarını paylaşacak.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor