Yarı yıl tatili başlıyor

Okuduğunuz haber
AMATÖRDE GÖZLER PLAY-OFF'TA

Optikte çıta yükseldi

Anasayfa   /    Spor    /    Amatörde gözler play-off'ta

Amatörde gözler play-off'ta

Yozgat Yusuf Kenan Yılmaz 1. Amatör Ligi play-off fikstirü dün Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunda (ASKF) çekildi. 2 grupta ilk üç sırayı alan takımların mücadele edeceği play-off’ta müsabakalar 1 Şubat tarihinde başlayacak ve lider olan takım BAL Ligi’ne katılma mücadelesi verecek.

SPOR      16 Ocak 2020 - 20:01     0

Amatörde gözler play-off'ta

Yozgat Yusuf Kenan Yılmaz 1. Amatör Ligi play-off fikstirü dün Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunda (ASKF) çekildi. 2 grupta ilk üç sırayı alan takımların mücadele edeceği play-off’ta müsabakalar 1 Şubat tarihinde başlayacak ve lider olan takım BAL Ligi’ne katılma mücadelesi verecek.

Play-off kura çekimine ASFK Başkanı Hakjan Bektaş, Futbol İl Temsilcisi Mehmet Karakoç, İl Hakem Kurulu Yönetim Kurulu üyesi Serhat Alper ve play-off grubunda mücadele edecek takımların yetkilileri ile teknik direktörleri katıldı.

Çayıralan Esnafspor, Tuzkaya FK, Boğazlıyan Şekerspor, Yerköy Köselispor, Akdağmadenispor ve Yozgat Divanlı Gençlerbirliği’nin mücadele edeceği Yozgat Yusuf Kenan Yılmaz 1. Amatör Lig play-off mücadeleleri 1 Şubat 2020 tarihinde start alacak.

 “BÜTÜN TAKIMLARA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Kura çekimi öncesinde açıklamlar yapan ASKF Başkanı Hakan Bektaş, “2019-2020 Yozgat Yusuf Kenan Yılmaz 1. Amatör Ligini acısıyla tatlısıyla atamaladık. Her zaman söylediğimiz gibi tüm kulüplerimiz büyük sıkıntılar içerisinde sahaya çıkıyorlar. Bizde tüm takımlarımıza eşit mesafede elimizden gelen tüm imkanları kullanmaya çalışıyoruz. Asıl amacımız Yozgat futboluna kazanımlar sağlamak olduğunu hemen her fırsatta dile getiriyoru. Yozgatlı gençleri ne kadar spora yönlendirirsek kendimizi o kadar başarılı saymalıyız. Çekilen kuraların hayırlı olmasını dileyerek, play-off oynayan takımlara başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yozgat Futbol İl Temsilcisi Mehmet Karakoç ise kurya çekimi öncesinde yaptığı açıklamlarda şu ifadelere yer verdi; “2019-2020 sezonunun centilmenlik içerisinde geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hem futbola gönül veren gençleri hemde futbolseverleri bir arada tutmak ve bu heyecanı yaşamak Yozgat spor’u adına hepimize büyük bir mutluluk yaşattı. Play-off grubuna kalan tüm takımlalrımıza şimdiden başarılar diliyorum. Play-off karşılaşmalarınında centilmenlik içerisinde geçeceğinden eminim.”

KURAYI AYYILDIZ ÇEKTİ

Yozgat Yusuf Kenan Yılmaz 1. Amatör Ligi play-off fikstirünü belirleyen kura çekimini ise Boğazlıyan Şekerspor Teknik Direktörü Doğan Ayyıldız tarafından çekildi. Futbol’un birleştiriciliği sayesinde Yozgat’ta iyi dostluklar kurduklarını ve bu dostlukların play-off karşılaşmalarınıda yansıyacağını belirten Ayyıldız, “Boğazlıyan Şekerspor olarak tüm takımlarımıza öncelikle çekilen kuranın hayırlı olmasını diliyoruz. Furbol her sonuca açık bir oyun. İnşallah tüm karşılaşmalarımız sakatlıksız kazasız beasız geçer ve hak eden ekip şampiyonluğa ulaşır” dedi.

İŞTE İLK HAFTA MÜCADELELERİ

Çayıralan Esnafspor- Tuzkayaspor 1 Şubat 2020, Akdağmadenispor- Divanlı Gençlerbirliği 1 Şubat 2020, Boğazlıyan Şekerspor - Yerköy Bağlarbaşı Köselispor 2 Şubat 2020.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor