Okuduğunuz haber
AMATÖRDE FİNAL HEYECANI BAŞLADI

Sorgun'a rakip dayanmıyor

Anasayfa   /    Spor    /    Amatörde final heyecanı başladı

Amatörde final heyecanı başladı

Yozgat Birinci Amatör Küme Play-off serisinin ilk haftası iki maçla start aldı. Bişekspor sahada kazanırken, Erfa Çayıralan Esnafspor rakibinin ligden çekilmesi nedeniyle hükmen galip gelerek seriye iyi başlamış oldu.

SPOR      04 Subat 2023 - 17:20     0

Amatörde final heyecanı başladı

Yozgat Birinci Amatör Küme Play-off maçlarının heyecanı bugün oynanan iki maçla baladı. Yozgat’ı Bölgesel Amatör’de temsil edecek takımı belirlemek için Nisan ayında yapılacak olan play-out mçına katılacak takımı belirlemek için yapılan müsabakaların ilkinde Bişekspor sahasında konuk ettiği Boğazlıyan Belediyesi Sağlıkspor’u 3-1 yendi. Çayıralan Belediyesi takımı ise deplasmanda karşı karşıya geleceği Sarıkaya Belediyespor’un ligden çekilmesi nedeniyle 3-0 hükmen galip gelerek final serisine iyi bir başlangıç yapmış oldu.. Play-off grubunun ilk haftası son grubu maçında şampiyonluğun iki iddialı takımı Sorgun Belediyespor ve Divanlı Gençlerbirliği erken final niteliğindeki maçta kozlarını paylaşacaklar. Kadrosunu yaptıkları transferlerle güçlendiren iki takımın yarın saat 14.00'te Sorgun İlçe Stadyumu'nda yapacağı maça taraftarların da büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor