Savaşa girmiyoruz!

Okuduğunuz haber
ALBAY'DAN ATATÜRK ÇIKIŞI

Varilden ceset çıktı

Anasayfa   /    Güncel    /    Albay'dan Atatürk çıkışı

Albay'dan Atatürk çıkışı

Yozgat'ta 2007-2012 yılları arasında Askerlik Şubesi Başkanlığı yapan Albay Önder İrevül, Atatürk çıkışı ile gündeme oturdu.

GÜNCEL      21 Mart 2019 - 19:41     0

Albay'dan Atatürk çıkışı

Avcılar’da düzenlenen Çanakkale Zaferi anma etkinliğinde yapılan duada Atatürk’ün adı anılmadığı için salonu terk eden Albay Önder İrevül Türkiye’nin gündemine oturdu. 2007-2012 yılları arasında Yozgat’ta Askerlik Şubesi Başkanlığı da yapan Önder İrevül bir açıklama daha yaparak "Herkes hakkını hukukunu, haddini hududunu bilecek" dedi.

Albay Önder İrevül, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları yazdı:

 “Başta Ebedi Başkomutanım Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehitlerimizi ve rahmete kavuşmuş kahraman gazilerimizi 33 yıldır aynı üniformayı giymenin onuruyla saygı ve minnetle anıyorum. Eğer benim bulunduğum mekanda Atatürk’ün adını anmaktan imtina edersen, hele hele Çanakkale Zaferi yıl dönümünde ve şehitleri anarken, yanına gelir gözüne baka baka sorarım: Sen Atatürk diye bir adamı duydun mu?

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor