Yozgatspor telafi peşinde

Okuduğunuz haber
AKŞENER YOZGAT'A GELİYOR

Yozgatspor nereye koşuyor?

Anasayfa   /    Siyaset    /    Akşener Yozgat'a geliyor

Akşener Yozgat'a geliyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 10 Ekim Cumartesi günü Yozgat ve ilçelerini ziyaret edecek.

SİYASET      05 Ekim 2020 - 18:02     0

Akşener Yozgat'a geliyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, çeşitli ziyaretler için 10. Ekim Cumartesi günü Yozgat'a gelecek.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, korona virüs nedeniyle ara verdiği yurt gezilerine devam ediyor. Çeşitli ziyaretler için cumartesi günü Yozgat'a geliyor. Korona virüs nedeniyle ara verdiği yurt gezilerine Kırıkkale'nin ardından Yozgat ile devam edecek.

Partisinin teşkilat çalışmaları, son gelişmeler hakkında yetkililerle görüşüp, neler yapılması gerektiği hakkında fikir alışverişinde bulunacak Akşener 10 Ekim Cumartesi günü Yozgatlılarla bir araya gelecek.

İYİ Parti'den yapılan açıklamaya göre Akşener'in Yozgat programı Yerköy İlçesinde esnaf ziyareti ile başlayacak. Daha sona Yerköy Belediyesi’ne geçecek olan Akşener Sorgun’da Yozgat Merkez’de  esnaf ziyaretleri gerçekleştirdikten sonra Galata Çamlık Otel’de düzenlenecek olan teşkilat buluşmasına katılacak.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor