SMMMO'dan taziye ilanı

Okuduğunuz haber
AKŞENER'E ÇAKIROĞLU TEPKİSİ!

Asayiş berkemal

Anasayfa   /    Siyaset    /    Akşener'e Çakıroğlu tepkisi!

Akşener'e Çakıroğlu tepkisi!

Ülkü Ocakları Yozgat Şube Başkanı İrfan Şahbaz, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 7 yıl önce şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu anmak için paylaşım yapmasını eleştirdi.

SİYASET      22 Subat 2022 - 18:04     0

Akşener'e Çakıroğlu tepkisi!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 7 yıl önce şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu anmak için paylaşım yapmasına, bir tepki de Ülkü Ocakları Yozgat Şube Başkanı İrfan Şahbaz’dan geldi. muhalefet liderlerinin yuvarlak masada bir araya gelişini, HDP ve Selahattin Demirtaş ile olan münasebetleri hatırlatan Şahbaz, “Değerlerimizi istismardan uzak durun!” uyarısında bulundu.

Ülkü Ocakları Yozgat Şube Başkanı İrfan Şahbaz, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 7 yıl önce şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu anmak için paylaşım yapmasını eleştirdi.

DEĞERLERİMİZİ İSTİSMAR ETMEYİN!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ege Üniversitesi'nde PKK'lılar tarafından bıçaklanarak şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu 7. ölüm yıl dönümünde anmak için dün sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Akşener, "Ege'de bir yiğit, kocaman bir yürek... Vatan sevdası ve dik duruşuyla adı hep gönüllerimizde yaşayacak... Hayatının baharında alçak terör örgütünün aramızdan kopardığı oğlumuz #FıratYılmazÇakıroğlu'nu şehadetinin yıl dönümünde sevgi ve rahmetle anıyorum" ifadelerini kullandı. Şahbaz, bu paylaşımı samimi bulmadığını belirterek, kendi değerlerinin istismar edilmesini, siyasete alet edilmesini etik bulmadıklarını ifade etti.

HANGİ YÜZLE ŞEHİDİMİZ DİYOR

Akşener'e paylaşımı nedeniyle tepki gösteren Yıldırım, İYİ Parti'nin yuvarlak masada muhalefet liderleriyle bir araya gelişini, HDP ve Selahattin Demirtaş ile olan münasebetleri hatırlatarak, “Değerlerimizi istismardan uzak durun! "Burası Kürdistan" diyenlere karşı senin veremediğin cevabı Fırat Yılmaz Çakıroğlu haykırdığı için şehit edildi, hangi yüzle şehidimiz diyorsun!” ifadeleriyle sert tepki gösterdi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "iki yüzlü bir tutum içinde olduğunu" belirten çok sayıda kullanıcı da duruma sosyal medyadan tepki gösterdi.

FIRAT YILMAZ ÇAKIROĞLU KİMDİR?

Konya'nın Akşehir ilçesinde 1 Ocak 1991 yılında dünyaya gelen, öğretmen olan annesi Özlem Erdem'in Diyarbakır'a 1996 yılında tayini çıkması üzerine çocukluğunu bu şehirde geçiren Fırat Yılmaz Çakıroğlu, Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4. sınıf öğrencisiyken Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi sorumlusu olmuştu. Ege Üniversitesi'nde 20 Şubat 2015 öğrenciler arasında çıkan kavgada PKK'lılar tarafından bıçaklanan Fırat Yılmaz Çakıroğlu hayatını kaybetmiş, yedi kişi ise yaralanmıştı. Gözaltına alınan Sosyoloji Bölümü 4. sınıf öğrencisi Nurullah S. ise "kasten öldürmek" ve "devletin birliğini ve ülkenin bütünlüğünü bozmak" suçlarından ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla cezalandırılmıştı.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor