Hızlı Tren dezavantaj olmasın!

Okuduğunuz haber
AKP'DE BEKLEYİŞ SÜRÜYOR!

Yozgatspor eriyor!

Anasayfa   /    Siyaset    /    AKP'de bekleyiş sürüyor!

AKP'de bekleyiş sürüyor!

Yozgat il başkanının ataması, ülkede ve dünyada yaşanılan gelişmelere paralel olarak ertelendi. Onca isim olmasına rağmen henüz Genel Merkez'in kimse üzerinde de karar kılmadığı iddia ediliyor. Bu da yeni isimlerin gündeme gelmesine zemin hazırlıyor.

SİYASET      18 Kasim 2020 - 15:42     0

AKP'de bekleyiş sürüyor!

Yozgat Ak Parti İl Başkanı Çelebi Dursun’un aday olmayacağını açıklamasının ardından başlayan ve önümüzdeki haftalarda tamamlanması beklenilen süreç bir türlü netliğe kavuşmadı. ABD seçimleri, ekonomideki sıkıntılar, korona virüste  yaşanılan artış, Azerbaycan'daki savaş, Ekonomi Bakanı Berat Albayrak’ın görevden alınması gibi sıkıntılara takılan il başkanı ataması bir tarafa hangi ismin bu göreve getirileceği sorusu da  cevabını bulamadı.

Yozgat'ta bir süredir gündemi işgal eden Ak Parti'nin il başkanı kim olacak sorusu belirsizliğini korumaya devam ediyor. Ülke ve dünya gündeminde yaşanılan sıkıntılar, birçok il de olduğu gibi Yozgat'ta da yapılacak atamayı erteledi. Onca isim olmasına rağmen henüz Genel Merkez'in kimse üzerinde de karar kılmadığı iddia ediliyor. Bu da yeni isimlerin gündeme gelmesine zemin hazırlıyor. 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor