Saadet'te adaylar belli

Okuduğunuz haber
AKIN LİSTEYE GÖZ KIRPIYOR

Yozgat'ın kanayan yaralarını çözeceğiz

Anasayfa   /    Siyaset    /    Akın listeye göz kırpıyor

Akın listeye göz kırpıyor

Ak Parti’nin genç milletvekili aday adayı Serhat Akın, Teşkilatlara yaptığı ziyaretlerde büyük etki bıraktı.

SİYASET      22 Mart 2023 - 16:12     0

Akın listeye göz kırpıyor

AK Parti Yozgat Milletvekili adayı Serhat Akın, seçim çalışmaları ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Gittiği her yerde kendi en iyi şekilde ifade eden, Yozgat için yapmayı düşündükleri projeleri sıralayan ve partililer tarafından oldukça sıcak karşılanan Akın, soyadı gibi ‘Akın akın’ listeye yürüyen bir aday olduğunu bir kez daha hissettirdi.

Ak Parti’nin genç milletvekili aday adayı Serhat Akın, Teşkilatlara yaptığı ziyaretlerde büyük etki bıraktı.

HEM GENÇ HEM AZİMLİ

Aday adaylığını açıkladıktan sonra zaman kaybetmeden Teşkilat ziyaretlerine başlayan Akın, ‘Yozgat’ın adayının hangi şartlara haiz olması gerekir’ sorusuna cevap arayanların aklındaki soru işaretlerini kısa sürede kaldırdı. Gençliğinin verdiği enerjiyle, iyi bir Yozgatlı olmasının verdiği tecrübeyle her gittiği ilçenin profilini çizen, eksikliklerini ve artılarını ortaya koyarak daha fazla gelişip kalkınması noktasındaki fikirlerini İlçe Başkanları ve Teşkilat üyeleriyle paylaşan Akın oldukça büyük kabul gördü.

TÜRKİYE İÇİN HEMEN ŞİMDİ

 “Bizleri samimiyetle karşılayan ve hayırlı olsun dileklerini ileten bütün hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” diyen AK Parti Yozgat Milletvekili Adayı Akın, Türkiye için Yozgat için hemen şimdi diyerek yola çıktıklarını söyledi. AK Parti iktidarı döneminde Yozgat ve ilçelerinin önemli hizmetler aldığını vurgulayan Akın, Meclis’e gitmeleri durumunda çok daha büyük kazanımlar getirmek için çaba sarf edeceklerini dile getirdi.

ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ
Yozgat’ta Ak Parti adayları olarak TBMM’ye 4 milletvekili ile gitmek için bütün kapıları çalacaklarını, köy köy, ilçe ilçe seçmenleri ziyaret edeceklerini vurgulayan Akın, “AK Parti adayı olarak vatandaşlarımız bizleri büyük bir teveccüh ile karşılıyor. İnşallah, Cumhur ittifakı adayımız, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a oransal olarak en çok oyu Yozgat’tan çıkarmak istiyoruz. TBMM’ye de 4 Milletvekili ile gitmek en büyük hedefimiz. Bu kutlu yürüyüşte bugüne kadar AK Parti’mizi yalnız bırakmayan hemşerilerimize teşekkür ederim” diye konuştu.

Ziyaret ettiği tüm teşkilatlarda büyük kabul gören, seçilmesi halinde ise Yozgat ve ilçelerine önemli katma değer sağlayacak önemli projeleri sıralayan Serhat Akın’ın böylesine kısa bir zamanda kendisini ispat etmesi, listeye girme şansının da yüksek olduğu şeklinde değerlendirildi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor