Herşey İYİ olacak

Okuduğunuz haber
AKIN DELEGEYE GÜVENİYOR

Teşkilatta Nurdoğan etkisi

Anasayfa   /    Siyaset    /    Akın DELEGEYE güveniyor

Akın DELEGEYE güveniyor

Ak Parti’nin ele avuca sığmayan, fikirleri, projeleri ile toplumun tüm kesimleri tarafından kabul gören bir isim haline gelen Serhat Akın, listeye girme ve milletvekili olma yolundaki kararlılığını yaptığı her ziyarette dile getirdi

SİYASET      24 Mart 2023 - 14:27     0

Akın DELEGEYE güveniyor

Ak Parti’nin genç, azimli ve gittiği her yerde ülkesi ve Yozgat için yapacaklarını anlatarak kabul gören isimlerinden Serhat Akın, listeye girme konusunda oldukça önemli bir yol kat etti. Diğer aday adayları ile oldukça güzel bir demokratik yarış içerisine girdiklerini belirten Akın, seçimlerin ülke için önemine vurgu yaparak oy potansiyeli olan, hizmet yapabilecek isimlerin Meclis’e gitmesinin önemine değinerek, delegelerin bu ayrıntılardan yola çıkarak oy’larını kullanacağından şüphe duymadığını söyledi.

Ak Parti’nin ele avuca sığmayan, fikirleri, projeleri ile toplumun tüm kesimleri tarafından kabul gören bir isim haline gelen Serhat Akın, listeye girme ve milletvekili olma yolundaki kararlılığını yaptığı her ziyarette dile getirdi.

ZİYARET TURLARINI SÜRDÜRDÜ

Yozgat’a önemli katkılar sağlayacak birbirinden dikkat çekici projelerini anlatarak, genç yaşta olmasına rağmen oldukça dikkat çeken ve teşkilatlar bazında da kabul gören Serhat Akın, ilk olarak AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Gökhan’ı ziyaret etti. Partisine, Yozgat’a hizmet etmek hedefiyle yola çıktığını, asla küsme, darılma gibi bir düşüncesinin olmadığını belirten Akın, listeye girip girmesinin, milletvekili olup olmasının kendisi için çok önemli olmadığına vurgu yaptı. Ülke için çok önemli ve beka sorunu haline gelen seçimlerden Cumhur İttifakı’nın zaferle çıkacağına olan inancını dile getiren Akın’a çıktığı yolda başarılar dileyen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Gökhan, milletin 21 yıllık iktidarları sürecince yaptığı hizmetlerle ülkeyi baştan başa donatan, Türkiye’yi dünyada söz sahibi yapan Ak Parti İktidarının seçimlerden zaferle çıkacağından şüphesinin olmadığını söyledi.

SEFER BİZDEN

ZAFER ALLAH’TAN

Memleketine olan aşkını sürekli dile getiren ve asla istihdam sağlamak, hizmet etme hedefinden sapmayacağını belirten Akın, “Ben milletvekilliği makamını ne maaşı için ne imkânları için ne de işim olmadığı için düşünüyorum. Benim derdim memleket, benim derdim Yozgat. Daha önce de söylediğim gibi ben memleketime aşığım. Benim memleketimin insanı, özünde içine kapanık, temiz yürekli, örf ve adetlerine uyan bir insandır. Benim memleketimin insanı milliyetçi, yeri geldiğinde hiç düşünmeden malını, parasını ve tüm imkânlarını ülkenin bekası için hiç düşünmeden feda edecek insanlardır. Bu sebeplerden dolayı bu sefer Yozgatlıyı Ankara’da halktan birinin temsil etmesi gerekiyor. Kim seçilirse seçilsin, ben veya çalışma arkadaşlarımın özellikle Yozgat’ta yaşaması en büyük temennim olacaktır. Çünkü Yozgat’ta yaşamayan Yozgatlının derdini bilemez. Yozgatlının ihtiyacını anlayamaz. Allah’ın izni ile bizim yerimiz de adresimiz de belli. Yozgatlı bize telefonda ulaşamadığı zaman Yozgat’ın bir temsilcisi olmaktan çıkmış oluruz” diyerek sözlerini noktaladı.

Genç, azimli, kararlı duruşu, kendisini ifade etmedeki yeteneği ile toplumda da kabul gören isimler arasına giren Akın’ın Teşkilat temayül yoklamasında da ciddi bir destek görmesine kesin gözüyle bakılıyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor