MHP'de aynı ruh aynı inanç

Okuduğunuz haber
AKDAĞMADENİ'NDE MHP COŞKUSU

Gençliğimiz basitleştirilemez!

Anasayfa   /    Siyaset    /    Akdağmadeni'nde MHP coşkusu

Akdağmadeni'nde MHP coşkusu

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Akdağmadeni ilçesi seçim karargahı açılışı tam anlamıyla bir gövde gösterisine sahne oldu. Kayalar'ın memleketinde gösterilen bu ilgi ve alaka ilçenin MHP'ye tam destek vereceği şeklinde algılandı.

SİYASET      28 Nisan 2023 - 18:34     0

Akdağmadeni'nde MHP coşkusu

MHP’nin Akdağmadeni’nde düzenlediği Seçim İletişim Merkezi açılış töreni gövde gösterisine dönüştü.

 

Akdağmadeni ilçesinde Seçim İletişim Merkezi açılışını gerçekleştiren MHP’nin törenine çok sayıda Akdağmadenili vatandaşın katılımı dikkat çekti.

 

Son yerel seçimlerde tercihini MHP’den yana kullanan ve belediyesini MHP’ye emanet eden Akdağmadeni halkı aynı sevgi ve ilgiyi partinin seçim iletişim merkezi açılış töreninde de gösterdi.

 

Akdağmadeni’nde gerçekleşen törende konuşan MHP Yozgat Milletvekili Adayı Ethem Sedef, yedili masanın başkentte farklı plan ve hesaplar ile bir araya geldiğini belirterek “Ancak Yozgat’ta sizin karşınıza hizmet diyerek geliyorlar, dürüstlük diyerek geliyorlar sizi bir şekilde kandırmanın hesabını yapıyorlar” dedi.

 

Yedili masa bileşenlerinin iktidara gelmeden Türkiye’yi paylaştıklarını hatırlatan Sedef, “Daha iktidar olmadan cumhurbaşkanlığı yardımcılığı paylaştılar, bakanlık sözü aldılar, milletvekili listelerinde sayı sözü alarak yola çıktılar ve sizi bir şekilde kandırıp, sizden yetki alarak karanlık emellerini hayata geçirme sevdasındalar. Lakin Akdağmadeni halkı bunlara geçit vermez” diye konuştu.

Cumhur İttifakının Türkiye’nin milli çıkarlarını koruyan kadrolardan oluştuğuna dikkat çeken Sedef, “AK Parti ile yaptığımız ittifakta ne bir bakanlık istedik, ne bir koltuk talebimiz oldu. Sadece Türkiye’nin çıkarlarını düşündük ve bu konudaki hassasiyetlerimizle ittifak kurduk” şeklinde konuştu.

Milletvekili Sedef, Yozgat ve Akdağmadeni halkının bu samimi birlikteliği sahiplendiğini ve takdir ettiğini de vurgulayarak, “Türkiye’nin birliği ve dirliği için bir araya gelen iki yiğit insan var. Birisi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, diğeri ise ülkücü hareketin muhterem lideri Sayın Devlet Bahçeli. Bu iki yiğidi Türkiye düşmanlarının karşısında yalnız ve güçsüz bırakmamak adına, Cumhurbaşkanlığında oylarınızı Sayın Erdoğan’a, milletvekilliği seçimlerinde ise MHP’ye vermenizi sizlerden talep ediyoruz” ifadelerini kullandı. Yedili masanın lider kadroları ile tabandaki mensuplarının farklı söylemlerde bulunduğuna da dikkat çeken Sedef, “Bakıyorsunuz buralarda memleket sevdası, hizmet sevdasından bahsediyorlar. Lakin onların liderlerini dinliyorsunuz onlar ise Apo’ya özgürlük diyor, cezaevlerinin kilitlerini kırıp, kapılarını söküp içerdeki teröristleri özgürlüğe kavuşturmaktan bahsediyorlar. Bir bakıyorsunuz masadan kalkıyorlar ama tehdit yiyerek yeniden masaya oturuyorlar. Yüzde bir oyu dahi olmayan liderler çeşitli tehditler savuruyorlar” ifadelerine yer verdi.

 

Konuşmaların ardından AK Parti Yozgat Milletvekili Adayı Abdulkadir Akgül ile MHP Yozgat Milletvekili Adayı Ethem Sedef Seçim İletişim Merkezinin açılış kurdelesini birlikte kesti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor