Yozgatspor prestij peşinde!

Okuduğunuz haber
AK TEŞKİLAT REİSİN YANINDA

Devlet afetzedelerin yanında

Anasayfa   /    Siyaset    /    Ak Teşkilat Reisin yanında

Ak Teşkilat Reisin yanında

Yozgat İl Teşkilatı, yarın yapılacak olan Ak Parti 7'inci Olağan Kongresi nedeniyle 500 kişilik bir ekiple Başkent'e çıkarma yapıp, Cumhurbaşkanına sonsuz destek verecek.

SİYASET      23 Mart 2021 - 16:34     1

Ak Teşkilat Reisin yanında

Ak Parti İl Başkanlığı, yarın yapılacak olan 7’inci Olağan Kongre için tam anlamıyla Ankara'ya çıkarma yapacak.  İl, İlçe Başkanlıklarının uzun süredir hazırlıklarını yaptığı kongreye 500 kişilik bir ekiple katılarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek verecek Yozgat İl Teşkilatı, 2023 seçimlerine dair hazırlanacak olan manifestoya ve yol haritasının da yanında olduğunu gösterecek.

AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi için geri sayım başladı. Yarın Ankara Spor Salonu'nda yapılacak olan Kongreye Yozgat İl Teşkilatı da tam anlamıyla çıkarma yapacak.

YOZGAT ÇIKARMA YAPACAK

Göreve geldiği günden itibaren Partide pozitif bir havanın oluşmasına, eski görüntünün yakalanmasına büyük katkısı olan Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer, 2 bin kişinin katılmasını planladıkları Kongreye oy kullanacak olan delegelerin dışında 500 kişilik bir ekiple gideceklerini söyledi. Sadece Salon içerisinde değil, salon dışında da Teşkilat olarak Yozgat’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a desteğini göstereceklerini belirten İl Başkanı Başer, covid dolayısıyla her türlü önlemin de alındığını hatırlattı.

Kurulduğu günden itibaren Ak Parti’nin Yozgat’a büyük hizmetler yaptığını belirten Başkan Başer, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 seçimlerine yönelik bir manifesto ve yol haritası açıklayacağı Kongremizin şimdiden ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

Yusuf
🤣🤣🤣🤣
3 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor