Saadet her yerde aday gösterdi

Okuduğunuz haber
AK PARTİ'NİN MECLİS LİSTESİ

Zafer Kurban dualarla

Anasayfa   /    Siyaset    /    Ak Parti'nin Meclis listesi

Ak Parti'nin Meclis listesi

Ak Parti'nin Belediye Meclis ve İl Genel Meclisi'Nde yer alacak listesi şekillendi.

SİYASET      19 Subat 2019 - 21:41     0

Ak Parti'nin Meclis listesi

Mart ayının sonunda yapılacak seçimlere yine oldukça iddialı hazırlanan ancak eskiye nazaran yaşanılan gelişmelere bağlı olarak eski gücünden biraz yoksun girse de rakiplerine göre avantajlı olan Ak Parti’nin Belediye Meclis ve İl Genel Meclisi’nde yer alacak isimler netleşti. Daha önce sosyal medyaya sızan ve her ne kadar gerçekle ilgisi olmadığı belirtilen listenin birkaç isim dışında aynısı olan sıralamada yer alanlar şu şekilde

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayları

1. Ahmet Topuz. 2. Muazzez Binici, 3. Hasan Erol, 4. Bilge Sadef, 5. Yasin Gönül, 6. Nuri Tinel, 7. Esra Şahiner, 8. Osman Erdem, 9. Oğuzhan Okur, 10. Süleyman Sarıca, 11. Sümeyye Nur Akbulut, 12. Mustafa Doğan, 13. Hasan Yarar, 14. Fahri Bulut, 15. Alparslan Akyüz, 16. Yaşar Taşdemir, 17. Hasan Alataş, 18. Orhan Ekici, 19. İlknur Gezginci, 20. Eray Yıldırım, 21. Mehmet Yılmaz, 22. İsmail Zararsız.

AK Parti Kontenjan aday

1. Ali Açıkgöz, 2. Sermin Eroğlu, 3. Eyüp Yiğit

İl Genel Meclisi Adayları;

İskender Nazlı, Ekrem İlker, Şuayip Yılmaz, Mehmet Gönül, Mehmet Zafer

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor