Eğitim-Bir Sen yetkiyi taçlandırdı

Okuduğunuz haber
AK PARTİ'DEN AYASOFYA MEVLİDİ

Bayram kutlaması

Anasayfa   /    Güncel    /    Ak Parti'den Ayasofya Mevlidi

Ak Parti'den Ayasofya Mevlidi

Ak Parti Yozgat İl Başkanlığı, Ayasofya Camii'nin yeniden ibadete açılması nedeniyle mevlid okuttu.

GÜNCEL      24 Temmuz 2020 - 17:09     0

Ak Parti'den Ayasofya Mevlidi

 

Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nin, Danıştay kararı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı kararla, 86 yıl sonra yeniden ibadete açılması dolayısıyla yurt genelinde olduğu gibi Yozgat’ta da camilerde Mevlid-i Şerif okutuldu.

AK Parti Yozgat İl Başkanlığı tarafından Yozgat Merkez, ilçeler ve bütün beldelerde mevlit okutulup dua edildi. Hayırsever İşadamı Bilal Şahin tarafından cami cemaatine seccadeler dağıtıldı.

Cuma namazı öncesi Yozgat Bilal Şahin Külliyesi’ndeki mevlit programına Yozgat Valisi Ziya Polat, Belediye Başkanı Celal Köse, AK Parti İl Başkanı Çelebi Dursun, MHP Yozgat İl Başkanı Ferhat Altan, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, İşkur İl Müdürü Taner Yıldız ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti İl Başkanı Çelebi Dursun, yaptığı açıklamada; bugünün tarihi bir gün olduğunu belirterek, “Ayasofya-i Kebir Camii’nde 86 yıllık özlem sona erdi. Ayasofya’nın dirilişi, Mescidi Aksa’nın özgürlüğe kavuşmasının habercisidir. Ayasofya’nın dirilişi, sadece Müslümanların değil, onlarla beraber tüm mazlumların, mağdurların, tüm ezilmişlerin, yeniden umutlanması ve ayağa kalkması demektir.”dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor