İlk aday Kazım Arslan!

Okuduğunuz haber
AK PARTİ'DE NELER OLUYOR?

Memur-Sen'liye jest

Anasayfa   /    Siyaset    /    Ak Parti'de neler oluyor?

Ak Parti'de neler oluyor?

Ak Parti eski il başkanlarından Zekeriya Avşar, partide son dönemde yaşanılan gelişmelerden duyduğu rahatsızlığı ironi yaparak dile getirmeye başlaması dikkatlerden kaçmadı.

SİYASET      25 Mayis 2023 - 18:36     0

Ak Parti'de neler oluyor?

Yozgat Ak Parti eski il başkanlarından Zekeriya Avşar, partide yaşanılanlar hakkında ilginç tespitlerde bulundu. Her ne kadar bazı isimleri ön plana çıkartıp övgüler yapsa da, milletvekilliği seçimlerinde Yozgat Merkezin adayı olmaması, listedeki isimler, Yozgat’ın ilçelerin tahakkümü altına girmesi başta olmak üzere birçok sıkıntıya dikkat çeken Avşar’ın iddiaları tutarsa muhtemelen önümüzdeki dönemde il başkanlığında yaşanılacak olan değişim de yine bu minval üzerine gerçekleşecek.

Yozgat siyaseti hakkında zaman zaman tespitler yapan ve genel olarak tamamında haklı çıkan Avşar'ın bazı isimleri de ön plana çıkartması ve bunları potansiyel aday olarak lanse etmesi de dikkatlerden kaçmadı. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor