Yozgatspor'un sponsoru File İnşaat

Okuduğunuz haber
AK PARTİ'DE KONGRELER EKİM'DE

Yıldız isimler listede

Anasayfa   /    Siyaset    /    Ak Parti'de kongreler Ekim'de

Ak Parti'de kongreler Ekim'de

AK Parti Yozgat İl Başkanlığı tarafından Ekim ayında yapılacak olan İlçe Kongreleri ile ilgili AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İç Anadolu Bölgesi Yozgat Koordinatörü Kemal Oğuz Kıdıl’ın da katılımı ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Seçim süreci Ekim ayında start alacak.

SİYASET      27 Agustos 2020 - 15:01     0

Ak Parti'de kongreler Ekim'de

AK Parti Yozgat İl Başkanlığı tarafından Ekim ayında yapılacak olan İlçe Kongreleri ile ilgili AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İç Anadolu Bölgesi Yozgat Koordinatörü Kemal Oğuz Kıdıl’ın da katılımı ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.
Yozgat Çamlık Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıya; AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Dursun, Belediye Başkanı Celal Köse ve ilçe başkanları katıldı.
Toplantıda; İl Başkanı Çelebi Dursun ve ilçe başkanlarının görüş ve önerileri üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.
AK Parti İl Başkanı Çelebi Dursun, toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada teşkilat olarak boş durmadıklarını, kongre için bütün hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek, Ekim ayında başlayacak olan kongre sürecinde korona salgını tedbirleri kapsamında Genel Merkezleri tarafından belirlenen 21 kurallık yönerge ile ilçe kongrelerini uygun alanlarda yaparak sağlıklı bir şekilde tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.
Başkan Dursun, “Öncelikle, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı İç Anadolu Bölgesi Yozgat Koordinatörümüz Sayın Kemal Oğuz Kıdıl’a toplantımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Sayın Koordinatörümüz teşkilatımızı ziyaret ederek; üyelerimizle bir araya geldi. Bugünde ilçe başkanlarımızla düzenlenen toplantıya katılarak Ekim ayında yapılacak olan ilçe kongrelerimizle ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Teşkilat çalışmalarımıza dair bilgileri paylaştık. İlçe Kongrelerimize inşallah Ekim ayında başlayacağız ve aynı ay içerisinde tamamlamış olacağız. Kongrelerimizi AK Parti’ye ve Yozgat’ımıza yakışır bir şekilde ilk günkü heyecanla, aynı aşk ve şevkle adeta bir şölen havasında gerçekleştirmeyi planlıyoruz.”dedi.
GÜVEN ÇALIŞMA AZMİMİZİ ARTTIRIYOR

“Milletimizin AK Parti’ye ve liderimize olan güveni ve sadakati çalışma azmimizi artırıyor” diyen Başkan Dursun, “AK Parti Yozgat Teşkilatları olarak sorumluluk bilincinde ilimizin ve ülkemizin gelişmesi ve kalkınması için her zamankinden daha fazla çalışmaya ve gayret etmeye ihtiyacımız var. Bu kapsamda toplumumuzun bizlerden beklentisi çok yüksek. Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, günün 24 saatini ülkesi ve milleti için ailesinden sevdiklerinden feragat ederek geçiriyorsa bizlerinde bu mücadeleye taşın altına elimizi değil gövdemizi koyarak destek olması gerekir. Bu konuda teşkilatlarımıza, hepimize büyük sorumluluk ve görevler düşüyor. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Ayrışmadan, ayrıştırmadan bütün herkesi kucaklayarak, dün olduğu gibi bugün ve yarında partimizin çıtasını en üst seviyeye çıkarmanın gayreti içerisinde olacağız.”diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor