Yozgatspor ezdi geçti

Okuduğunuz haber
AK PARTİ YÖNETİMİNİ TANITTI

Arslan'dan bilboard cevabı

Anasayfa   /    Siyaset    /    Ak Parti Yönetimini tanıttı

Ak Parti Yönetimini tanıttı

Ak Parti İl Yönetimi Adalet Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ'ın da katılımı ile ilk toplantısını yaptı.

SİYASET      17 Subat 2019 - 18:53     0

Ak Parti Yönetimini tanıttı

AK Parti İl Başkanı Celal Köse'nin Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi sonrası  AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 27 Aralık 2018 tarihinde bizzat kendisinin yaptığı mülakat sonucunda göreve atanan Çelebi Dursun, il yönetimini tanıttı. AK Parti İl Başkanı Çelebi Dursun yeni il yönetimi ile düzenlenen kahvaltı programında bir araya yeni yönetim kurulu il toplantısını yapmış oldu.

Çelebi Dursun başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştiren AK Parti İl yönetimine üyeleri katıldı.  Yerel basınında katıldığı kahvaltı programında bir konuşma yapan İl Başkanımız Çelebi Dursun aynı zaman üyeleri tek tek tanıttı. Dursun," Başkanımızın, Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi ile birlikte 27 Aralık 2018'de Cumhurbaşkanımızın takdiri ile AK Parti İl Başkanı olarak görevlendirildim. Zaten mevcut bir yönetimimiz vardı. Mevcut yönetimimizle çalışabileceğimiz yada istediğimiz şekilde değişiklik yapabileceğimiz tarafımıza bildirildi. Bende yönetimin zaten tarafımızdan oluşturulduğunu, birlik beraberlik içerisinde çalıştığımızı ve fazla değişiklik yapmaya gerek kalmadığını beyan ettim. Bunun üzerine 13 Ocak gibi yönetim kurulu listelerimizi oluşturduk. Çeşitli kurumların onaylarına sunduk. Bunun sonucunda da genel merkezimiz tarafından geçtiğimiz hafta onaylanan yönetim kurulumuz görevine başladı. Pazartesi toplanacaktık ancak Kadın Kollarından ve Gençlik Kollarından gelen arkadaşlarımızın yönetim kararı ile düşürülmesi gerekiyordu. Onların düşürülmesi ve tekrar il yönetimine dahil edilmesi ile çalışmalarımıza başladık. Bu ilk toplantımız. İnşallah ülkemize, Yozgat'ımıza insanlarımıza hayırlı uğurlu olur inşallah. Yeni dönemde il başkanı olarak görev yapacağım. Önceki dönemde teşkilat başkanlığı yaptım. Partimizin de kurucular kurulu üyesiyim. Yeni yönetim kurulumuzun yaklaşık yüzde 60'ı eski yönetimdeki arkadaşlarımız. 4 tane kurucular kurulundan gelen, 3 tane gençlik kollarından gelen, 1 tanede kadın kollarından gelen arkadaşımız var. Köylere göre, meslek gruplarına göre dağıtımlar gözetilmiştir. Yönetimimizde genel merkezimiz talimatı gereği 10 kadın üyemiz var. Genel merkezimiz 3'de 1 oranında kadın üyenin olmasını istiyorlar. 35 yaş altı 12 genç, 1 yüksek lisans, 12 lisans, 5 ön lisans olmak üzere toplam 18 üniversite mezunu 10 kardeşimiz lise, 2 kardeşimiz ortaokul mezunu tüm yönetimimize hayırlı olsun diliyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Hepimizin amacı bu ülkeye bu şehrin insanlarına hizmet etmek" dedi.

Çelebi Dursun'un İl Başkanı olduğu yeni dönemde AK Parti yeni yönetim kurulu ise, Hüseyin Soner Özkal, Saffet Doğangönül, Yalçık Korkmazyiğit, Mehtap Bekdemir, Sadettin Üngörmüş, Zahide Yazan, Turan Koç, Emine Bengisu Akışık, Hatice Akgül, Ahmet Erkoç, Arif Okur, Leyla Dönmez, Köksal Ustaoğlu, Hasan Tok, Merve Nur Sayar, Hatice Eraslan, Dilek Koçer, Erol Ulus, Fahri Asil, Galip Bulut, Ahmet Arslan, Muhittin Çetinkaya, Mustafa Urgan, Ubeydullah Şahan, Elmas Efe Koldemir, Arslan Eker, Esma Gültekin, Hasan Hüseyin Salman, Şerafettin Köksal isimlerinden oluştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor