Yozgatspor zirveye tutundu

Okuduğunuz haber
AK PARTİ SAHADA

Transfer listesi hazır!

Anasayfa   /    Ekonomi    /    AK Parti sahada

AK Parti sahada

AK Parti İl ve İlçe Teşkilatları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde başlatılan yeni ekonomi modelini tanıtmak için broşür dağıtıp, vatandaşları bilgilendirdi.

EKONOMİ      26 Aralik 2021 - 19:12     0

AK Parti sahada

AK Parti il ve İlçe teşkilatları tarafından esnaf ve vatandaşlara Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın önderliğinde başlatılan yeni ekonomi modelinin tanıtımını yapmaya başladı. AK Parti teşkilatları il genelinde yaklaşık 2 bin kişiye ulaşarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın, ‘Yatırım, İstihdam, Üretim, İhracat ve Büyüme’ adı altında yeni ekonomi modelinin yer aldığı bilgilendirme broşürünü dağıttı.
AK Parti Yozgat teşkilatları, 13 ilçede aynı anda hükümetin yeni ekonomi modelini ve son günlerde ekonomi adına atılan adımların anlatıldığı broşürleri, ana kademe, Kadın-Gençlik Kolları, ilçe yönetimleri ve milletvekilleri ile birlikte dağıtımını yaptı.
AK Parti teşkilatları tam kadro hafta sonu sahaya indi. 13 ilçede hükümetin yeni ekonomi modelini ve son günlerde ekonomi adına atılan adımların anlatıldığı broşürleri esnaflar ve vatandaşlara dağıttılar.
YENİ EKONOMİ MODELİ ANLATILIYOR
Yozgat’ta programa AK Parti İl Başkanı Yusuf Başer, Kadın Kolları Başkanı İlknur Ünal, kadın kolları ve gençlik kolları yönetimleri, katıldı.
Yozgat’ta, sahaya inen ekip, evleri tek tek ziyaret ederek broşürleri takdim etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamı ile giden ekip vatandaşların ilgisi ile karşılaştı.
AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, Merkez ve 13 ilçede ana kademe, Kadın ve Gençlik Kolları olarak bütün iş yerleri ve hanelere ulaşmak için sahaya çıktıklarını söyledi.
Başer, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ki Türkiye de güven ve istikrarın sürekliliği için, Yatırım , İstihdam, Üretim, İhracat ve Büyüme başlıkları altında yeni yapılanma ile ilgili broşür dağıtımına tüm teşkilatlar olarak katılım sağladık.Teşkilatlarımızın yoğun bir katılımı ile İnşallah en kısa sürede tüm hemşehrilerimize ulaşarak, öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımızın selam ve muhabbetlerini ileterek dağıtımını yaptığımız ilanların herkese ulaşmasını sağlayacağız” dedi. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor