Başsağlığı

Okuduğunuz haber
AK PARTİ KONGRELERE HAZIR

İnternet Fuat Amca'dan

Anasayfa   /    Siyaset    /    Ak Parti kongrelere hazır

Ak Parti kongrelere hazır

Ak Parti İl Başkanlığı 2 Ekim'de başlayacak kongre süreci hazırlıklarını tamamladı kovid salgını nedeniyle açık havada yapılacak.

SİYASET      28 Eylül 2020 - 14:35     0

Ak Parti kongrelere hazır

Ak Parti İl Başkanlığı kongre sürecine hazır şekilde girmek için çalışmalarını tamamladı. Kovid salgını nedeniyle geçen sene başlaması gereken sürece 2 Ekim’den itibaren start verecek olan Ak Parti 5 ilçede adaylarını belirledi. Birlik ve beraberlik içerisinde gidilecek kongrelerden güçlenerek çıkmayı hedefleyen Parti sıkıntı yaşanmaması için kongreleri açık havada yapma kararı aldı.

Ak Parti İl Başkanı Çelebi Dursun, 2 Ekim’de start alacak kongre sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

KONGRELER 2 EKİM’DE BAŞLIYOR

AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Dursun, İl Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda şu açıklamaları yaptı: “Bilindiği üzere kongre sürecimiz geçen yıl başlamasına rağmen Kovid-19 salgını ile ilgili kongrelerimizi iki defa ertelemiş zorunda kaldık. Allah kısmet ederse Ekim ayı içerisinde ilçe kongrelerimizi 2 Ekim’de Aydıncık İlçemizle birlikte başlıyoruz.

3 Ekim’de Çekerek ve Kadışehri ilçemiz 4 Ekim’de de Saraykent ve Akdağmadeni ilçe kongrelerimizi yapacağız. Bu beş ilçede genel merkezimizin takdiri ile yapılan görüşmeler neticesinde temayüller neticesinde mevcut 5 arkadaşımızla devam ediyoruz. “

5 İLÇEDE ADALAR BELLİ

Aydıncık İlçemizde Ramazan Aydemir,  Akdağmadeni ilçemizde Adem Darımla, Çekerek ilçemizde Mehmet Akkan, Saraykent İlçemizde Necmettin Kaya, Kadışehri ilçemizde ise Hakan Özüpek ile tek aday olarak devam ediyoruz.

Genel Merkezimizin takdirleri doğrultusunda hakkında hiçbir şaibe çıkmamış olumsuz beyan etmeyen mevcut arkadaşlarla devam etme kararı alındı. Bizlerinde görüşleri alınmıştır Milletvekillerimizin de görüşleri alınmıştır. Telefon temayülleri yapılmıştır şuan 5 ilçemizde de bir sıkıntı görülmüyor kongreye giderken genel merkez destekli adayları demektir. Yapılan çalışmalar sonucunda ortaya çıktı Allah kısmet ederse birlik beraberlik içerisinde kongrelerimizi yapacağız. Tabii genel merkezimizin yayınlamış olduğu Koronavirüs talimatnamesi var henüz virüs salgının atlatamadık bu vesile ile bazı kriterlerimiz var 65 yaş üstü delegelerimizin gerekirse çağrılamaması konusunda ateşi olan öksürüğü olan pozitifle temaslı olan arkadaşlarımızı kongreye alınmaması konusunda Genel Merkezimizin talimatları var. Bu vesile ile kongrelerimizi açık havada yapacağız.

Kongre tarihlerini belirlerken taslak kongre tarihleri hazırlıyoruz genel merkeze bildiriyoruz genel merkez oradaki kongreleri ayarlarken genel başkan yardımcısı teşkilat başkanı bölge başkanı yüzeyinde bakan düzeyinde katılımcı ayarlamaya çalışıyor katılım olacak inşallah.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor