Efsane Halı Saha açılıyor

Okuduğunuz haber
AK PARTİ GÜÇLENİYOR

Sanatıyla gönüllere dokunuyor

Anasayfa   /    Siyaset    /    Ak Parti güçleniyor

Ak Parti güçleniyor

Genç üyelerin AK Partiye kaydının yapıldığı törende muhalefete bir kez daha gözdağı verildi

SİYASET      29 Aralik 2022 - 16:21     0

Ak Parti güçleniyor

Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer ve ekibinin yaptığı çalışmalar meyvelerini vermeye devam ediyor. 2023 yılında yapılacak olan seçimlere oldukça sıkı bir şekilde hazırlanan, saha çalışmalarına ağırlık veren Ak Parti’ye çok sayıda genç üyenin katılması, yapılan hizmetlerin, verilen emeklerin boşuna gitmediğinin yansıması olarak göze çarptı.

Yozgat AK Parti İl Başkanlığında önceki gün yapılan toplantıda çok sayıda genç üyenin Partiye kaydı yapıldı.

TOPLU ÜYE KAYDI YAPILDI

Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer, Gençlik Kolları Yaşar Taşdemir'in katılımıyla öğrencilerin toplu halde üye olmaları sevinçle karşılandı. Göreve geldikleri günden itibaren Partilerinin hem ülke, hem de Yozgat genelinde yaptıkları yatırımlara dikkat çektiklerini, halkın sorunlarını sürekli dinleyerek çözüm üretmeye çalıştıklarını belirten İl Başkanı Yusuf Başer, güçlenen ve büyüyen Türkiye gerçeğine inanmayanlara üye kayıtlarının en önemli cevap olduğunu söyledi.

SEÇİMLERE COŞKUYLA HAZIRLANIYORUZ

Büyüyen coşkuyla 2023 seçimlerine dolu dizgin yol aldıklarını kaydeden Başer, özellikle son dönemde yaptıkları üye çalışmalarıyla Türkiye'de en iyi üye çalışması yapan teşkilatları arasında bulunduklarını belirtti. Teşkilat mensuplarına teşekkür eden Başer, şunları söyledi: "Son dönemde AK Parti'ye hep ömür biçmeye gayret ettiler. Aslında AK Parti'ye ömür biçme telaşında olanlar her seçim öncesi bunu bazen medyada bazen sokakta dile getirdiler. Her birinde her seçimden sonra mahcup olup, 'Adam kazandı, AK Parti kazandı.' demek zorunda kaldılar.

KAPIMIZ HERKESE AÇIK

Muhalefet partilerinin seçimden seçime vatandaşı hatırladığını, ancak Ak Parti’nin her zaman, her an vatandaşla iç içe olduğunu, sıkıntılarını çözmek için çaba sarf ettiğini belirten ve yeni katılan üyelere teşekkür eden Başkan Başer, “Bundan sonra dava arkadaşlığımız, yol arkadaşlığımız inşallah daim olacak. Hep birlikte memleketimize ve milletimize hizmet edeceğiz, hayırlı uğurlu olsun. AK Parti’miz büyük bir ailedir. Siyaset yapmak isteyen, içinde vatan millet aşkı olan, şehrimize hizmet etmek isteyenleri partimize davet ediyorum. AK Parti’mizin kapıları herkese açıktır” açıklamalarında bulundu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor