Tahıl tarlada kalacak

Okuduğunuz haber
AK PARTİ'DEN HAYATİ DESTEK!

AYÇ'de mezuniyet coşkusu

Anasayfa   /    Eğitim    /    AK Parti'den hayati destek!

AK Parti'den hayati destek!

AK Parti Yozgat İl Başkanlığı Türk Kızılay'ının kan stoklarının artırılması amacıyla düzenlediği "İyi ki varsın kan dostum" adlı kan bağışı kampanyasına destek verdi.

EĞİTİM      17 Haziran 2021 - 15:21     0

AK Parti'den hayati destek!

Hayatı bir ünite kana bağlı olan insanların yardımına koşan, sadece Türkiye’de değil dünyanın her yerinde umut olan Kızılay’ın kan stoklarını arttırmak için düzenlediği ‘İyi ki varsın kan dostum’ isimli kampanyaya Ak Parti İl Teşkilatı tam destek verdi.  Kızılay Kan Merkezi’nin pandemi döneminde azalan kan ihtiyacını karşılamak için kan veren Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer ve teşkilat üyeleri herkese örnek teşkil ettiler.

AK Parti Yozgat İl Başkanlığı Türk Kızılay'ının kan stoklarının artırılması amacıyla düzenlediği "İyi ki varsın kan dostum" adlı kan bağışı kampanyasına destek verdi.

İYİ Kİ VARSIN KAN DOSTUM

Kan Merkezi’ne gelerek örnek bir sosyal sorumluluk hareketine imza atan Partilileri adına bir açıklama yapan Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer, Türk Kızılay’ının 153 yıldır dünyanın farklı coğrafyalarında ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzattığını söyledi.  “İyi ki varsın Kan Dostum” sloganı ile Kızılay'a kan bağışında bulunarak destek verdiklerini belirten Başer, “ Kan acil ve sürekli ihtiyaçtır. Bugün size, yarın bize, belki de yakınımıza lazım olabilir. Biz burada farkındalık oluşturmayı amaçlıyoruz. Bağışlanan her kan kurtarılan üç can demektir. 

TÜRK KIZILAYI GURUR KAYNAĞIMIZ

Türk Kızılay'ı darda kalanın yanında olan bir kurumdur. Dünyanın neresinde dara düşmüş, mağdur ve mazlum varsa oraya el uzatan bir kurumdur. Türk Kızılay ülkemizin göz bebeği dünya mazlumlarının güvenlidir. Türk Kızılay'ı kan ihtiyacı olanlarla birlikte fakir fukaranın da yanında olan bir kurumdur. Bugün dünyanın neresinde bir acil çağrı duysa elini uzatan Türk Kızılay’ı ülkemizin dünyadaki yüz akıdır. Kan vererek, mağdur ve mazlumların yardımına koşan Kızılay'ımızın her daim yanındayız.

Bu anlamda da biz bütün hemşehrilerimizi kan bağışına davet ediyoruz. Kan bağışı yapan herkese de şimdiden çok teşekkür ediyoruz" dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor