Yozgat'ın çehresi değişeçek

Okuduğunuz haber
AK PARTİ'DE KONGRELER EKİM'DE

Dersimiz Yomra

Anasayfa   /    Siyaset    /    Ak Parti'de kongreler Ekim'de

Ak Parti'de kongreler Ekim'de

Yozgat Ak Parti İl Başkanlığı'nın il ve ilçelerde yapacağı kongrelerin takvimi belirlendi. 2 Ekim'de Aydıncık'ta başlayacak kongreler 11 Ekim'de Merkez ilçe ve Boğazlıyan ilçesinde son bulacak.

SİYASET      23 Eylül 2020 - 15:28     0

Ak Parti'de kongreler Ekim'de

AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Dursun, ilçe kongrelerine 2 Ekim Cuma günü Aydıncık İlçesinde başlayacaklarını belirterek, kongre süreçlerinin birlik beraberlik içerisinde bir bayram ve şölen havasında geçeceğini söyledi.
2023’E GİDEN SÜREÇTE DAHA FAZLA GÜÇLENECEĞİZ
Bu yıl gerçekleştirecekleri kongrelerle 2023’e giden süreçte daha da fazla güçleneceklerini vurgulayan AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Dursun, “Yaklaşık 10 gün sonra Aydıncık İlçe Kongremizi yaparak ilçe kongrelerimize başlayacağız, AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Partimize yakışır bir şekilde kongre sürecini tamamlamayı hedefliyoruz. Kovid -19 hastalığına karşı kongrelerimizi belirlenen kurallar çerçevesinde gerçekleştireceğiz. AK Parti, kişisel çıkarların ve menfaatlerin değil ülkemizin menfaatlerini önceleyen ve koruyan,  ben değil biz olarak bütün vatanseverlerin buluştuğu liderine ve ülkesine bağlı milletin partisidir.”dedi.
GÜN BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜDÜR
Geçmişte yaşanan dargınlıkların, küskünlüklerin bir tarafa bırakılması gerektiğini vurgulayan Başkan Dursun, “Gün birlik günü, gün beraber olma günüdür.”dedi.
Aile içerisinde dahi bir takım anlaşmazlıkların yaşanabildiği ve bunun asla sürdürülmemesi gerektiğine dikkat çeken Dursun, “18 yıllık AK Parti iktidarları döneminde sadece Yozgat’ımız değil ülkemizin de dört bir tarafında Cumhuriyet tarihinden günümüze görülmemiş yatırımlar hizmetler gerçekleştirildi. Bunları anlatmayla ve saymayla bitiremeyiz. Bu hizmetleri  ve yatırımları görmek istemeyen bazı muhalif kesimler gündem olsun diye boş eleştirilerde bulunabilirler. Ama onlar konuşur AK Parti yapar. Bu vesile ile şimdiden 2 Ekim Cuma günü Aydıncık’ta başlayacak olan kongremizin ilimize,  ülkemize ve partimize hayırlara vesile olmasını diliyorum.”diye konuştu.
AK Parti İl Başkanı Dursun, kongre takvimini ise şöyle açıkladı:
“2 Ekim Cuma saat.14:00’de Aydıncık İlçesi Kongresi,  Belediye Kültür Merkezi Bahçesi.
3 Ekim Cumartesi Çekerek İlçe Kongresi, Saat. 10:00’da Çekerek Şato (açık hava)
3 Ekim Cumartesi Kadışehri İlçe Kongresi, Saat. 14:00’de Belediye Düğün Salonu Bahçesi
4 Ekim Pazar Saraykent İlçe Kongresi , saat. 14:00’de Öcallar Düğün Salonu
4 Ekim Pazar Akdağmadeni İlçe Kongresi, saat. 14.00’de Eski Pazar Yeri açık alan
9 Ekim Cuma Yerköy İlçe Kongresi, Saat. 14:00’de Öğretmenevi Bahçesi
10 Ekim Cumartesi Sarıkaya İlçe Kongresi, saat. 10:00’da Hakan Kır Düğün Salonu
10 Ekim Cumartesi Çayıralan İlçe Kongresi, saat.14: 00’de Çayıralan Park Düğün Salonu 
11 Ekim Pazar Yozgat Merkez İlçe Kongresi saat.10:00’de Kent Park Kır Düğün Salonu
11 Ekim Pazar Boğazlıyan İlçe Kongresi, saat.14:00’de Belediye Tesisi (açık alan)”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor