İlçelere SEDEF çıkarması

Okuduğunuz haber
AK PARTİ'DE 4-0 VURGUSU

Oğuzhan Arslan gözyaşlarıyla

Anasayfa   /    Siyaset    /    Ak Parti'de 4-0 vurgusu

Ak Parti'de 4-0 vurgusu

Ak Parti aday tanıtım toplantısında iktidar döneminde yapılan hizmetlere dikkat çekilirken 4-0 vurgusu yapıldı.

SİYASET      15 Nisan 2023 - 00:30     0

Ak Parti'de 4-0 vurgusu

Ak Parti'nin 28'inci dönem milletvekilliği seçimlerine katılacak olan aday adayları Partililerin karşısına çıktı. Büyük Sinema Merkezi’nde düzenlenen programda adaylar Abdulkadir Akgül, Süleyman Şahan, İskender Minar ve Yusuf İbiş birer konuşma gerçekleştirdi. Programın açılış konuşmalarını ise AK Parfti İl Başkanı Yusuf Başer ve Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse yaptı. Yozgatlı seçmene güvenin dile getirildiği, hizmetlerin sıralandığı toplantıda adaylara büyük ilgi gösterildi. 

AK PARTİ YATIRIMLARI ANLATILDI

ÖNEMLİ YATIRIMLAR YAPTI

AK Parti hükümetlerinin 21 yıllık süreçte Türkiye ve Yozgat’ta önemli yatırımlar yaptığını dile getiren AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışına sahip bir medeniyetin mirasçıları olarak bizim önceliğimiz her vatandaşımızın sağlığıdır. Tüm ülkemizde olduğu gibi ilimiz ve ilçelerinde de sağlığa büyük yatırımlar yapılmış ve bir şehir hastanesi de saygıdeğer Cumhurbaşkanımızın katkılarıyla Yozgat’a yapılmıştır. Merkez ve ilçelerimizde eğitim konusunda tüm okullarımız yenilenmiş eksik bir şey kalmamıştır. Değerli hemşehrilerim AK Parti 21 yıldır milletimizin hizmetinde olmuş, ülkemize çağ atlatırken dünyada ülkemizin gücünü ve itibarını artırmıştır. Değerli dava arkadaşlarım Yozgatlı Şehit bacısına küfür edenler, Yozgatlı PKK’ya destek olanlara, Yozgatlı Yozgat’ta başka Diyarbakır’da başka konuşanlara itibar etmez. Yozgatlı Bozok diyarının güzel insanları adalet eğitim merkezi yaparlar. Hızlı tren getirenlere, Bozok Üniversitesi açanlara, Diyanet Eğitim Merkezi açanlara, Adli Tıp Kurumu açanlara, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi açanlara, Havaalanı yapanlara, Şehir hastaneleri yapanlara, yerli otomobil yapanlara, Ayasofya’yı ibadete açanlara, başörtü zulmünü bitirenlere, et süt kurumu ile süt enstitüsünü açanlara İnşallah Yozgatlı bunlara itibar eder. Değerli dava kardeşlerim 2023 seçimleri tüm seçimlere göre önem arz etmektedir. 2023 seçimlerini önemsiyoruz. İnşallah sizlerin desteği ve duasıyla Cumhurbaşkanımızı yeniden kazandıracağımızı inanıyoruz. Allah bu kutlu davamızı birliğimizi daim etsin diyorum” şeklinde konuştu.

LİSTEMİZE GÜVENİYORUZ

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse de seçimlerin hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak, şunları kaydetti; “Yozgat’tan milletvekili olmak için birinci tercihten 45 kardeşimiz, ikinci tercihle birlikte 61 kardeşimiz hizmet etmek için Yozgat’tan aday oldular. Onların hepsini tebrik ediyorum. 4 kardeşimiz Cumhurbaşkanımız tarafından kabulleri açıklandı. Listemizi Allah hayır, mübarek eylesin. Aday adaylarımızdan isteğimiz üzülmemeleri. Sahada olmalarını istiyoruz onların bir belediye başkanı bir il başkanı gibi. Cumhurbaşkanımız üzerinden 1 gram da olsa o yükü alsınlar.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor