Ak Parti'de belirsizlik çözülüyor

Okuduğunuz haber
AK PARTİ BAŞER'E EMANET

Siyasette biz ne dersek o!

Anasayfa   /    Siyaset    /    Ak Parti Başer'e emanet

Ak Parti Başer'e emanet

Yozgat Belediye Başkanlığı görevini 2004-2014 yılları arasında yürüten Yusuf Başer Ak Parti il başkanlığı görevine atandı.

SİYASET      22 Aralik 2020 - 21:04     0

Ak Parti Başer'e emanet

Ak Parti İl başkanı Çelebi Dursun'un göreve devam etmeyeceğinin açıklanmasının ardından kongreye kadar görevi yürütecek ismin kim olacağına yönelik belirsizlik bugün çözüldü. Genel Merkeze davet edilen üç isim arasından daha önce Belediye Başkanlığı görevini yürüten Yusuf Başer partinin il başkanı olarak atandı. İki kez koordinatörlerin gelerek anket yapmasının ardından Genel Merkeze verilen bilgiler ışığında yürütülen çalışmalar bugün itibariyle noktalandı. Harun Evcimen ve Nurullah Nurdoğan ile birlikte Ak Parti Genel Merkezine davet edilen ve kısa bir mülakata tabii tutulan isimler arasından Yusuf Başer Partinin yeni il başkanı olarak atandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor