Firariler yakalandı

Okuduğunuz haber
AK PARTİ ADAYLARI TANITILACAK

Kentsel mağduriyet

Anasayfa   /    Siyaset    /    AK Parti adayları tanıtılacak

AK Parti adayları tanıtılacak

AK Parti Yozgat Milletvekili adayları 14 Nisan günü gerçekleştirilecek toplantıda tanıtılacak.

SİYASET      12 Nisan 2023 - 16:24     0

AK Parti adayları  tanıtılacak

AK Parti Yozgat Milletvekili adayları gerçekleştirilecek toplantı da tanıtılacak. 14 Mayıs 2023 seçimleri öncesinde AK Parti'nin 28. Dönem Yozgat Milletvekili adayları tanıtılacak.14.04.2023 saat 14.00'da Yozgat Belediyesi Büyük Sinema Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenecek olan toplantıda Ak Parti kampanyasının ana teması olan "Doğruluk ve "Türkiye Yüzyılı" içeriklerine yer verilecek.

Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer’in yanısıra adaylara da konuşma imkanı verilecek tanıtım toplantısında "Türkiye İçin Hemen Şimdi" sloganıyla sanayiden yüksek teknolojiye, eğitimden dış politikaya, savunma sanayisinden enerjiye, tarımdan sosyal ve kültürel yaşama, sağlıktan gençlik ve spora kadar birçok alandaki kazanımlar da sıralanacak.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor