Fırınlara denetim

Okuduğunuz haber
AK KONGRE 13 OCAK'TA

Hezimet rezalet!

Anasayfa   /    Siyaset    /    Ak kongre 13 Ocak'ta

Ak kongre 13 Ocak'ta

Ak Parti İl Kongresinin yapılacağı tarih açıklandı. 13 Ocak'ta gerçekleştirilecek kongre sonrasında İl Yönetimi 2018 öncesi tabloyu yakalamak için gece gündüz çalışma kararı aldı.

SİYASET      06 Ocak 2021 - 15:40     0

Ak kongre 13 Ocak'ta

 

Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer, 13 Ocak’ta yapılacak olan İl Kongresi hakkında bilgi verdi. Pandemi nedeniyle geciken kongrenin çok az bir katılımla ve gerekli önlemler alınarak yapılacağını belirten Başer, yapılan hizmetleri anlattığı toplantıda seçime oldukça uzun bir süre olmasına rağmen 2018 öncesi tabloyu yeniden tesis etmek için yoğun bir çalışma dönemine gireceklerini ifade etti.

Ak Parti’nin 13 Ocak tarihinde yapılacak İl Kongresi hakkında İl Başkanı Yusuf Başer bilgiler verdi. İl Genel Meclisi Başkanı İskender Nazlı, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanının da katılımı ile bir basın toplantısı yapan İl Başkanı Yusuf Başer, Ak Parti döneminde yapılan hizmetleri sıraladı.

KONGREDE GERİ SAYIM

"Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey'in tensipleri ile Yozgat İl Başkanlığında bir görev değişikliği oldu. İl Başkanlığına da geçtiğimiz hafta içerisinde başlamış oldum. Bu vesile ile de çok yoğun bir trafik içerisinde başladık. İnşallah 13 Ocak itibari ile de il kongremizi gerçekleştireceğiz. Pandemi nedeniyle kısıtlı katılımlarla gerçekleştirme arzusundayız. Tabi inşallah biran evvel bu hastalığın geçmesini Cenabı Allah'tan diliyoruz.

AK PARTİ’NİN HİZMETLERİ ORTADA

Geçtiğimiz dönemlerde ilimizde Ak Partimizin kongrelerine çok büyük katılımlar ve hizmetler oldu. Hem genel hem de yerel bazda Ak Partimizin hizmetleri oldu. Genele baktığımız zaman sadece Yozgat merkez olarak değil tüm ilçelerimizle birlikte çevre illerimizi kıskandıracak kadar kamu yatırımları Yozgat'ımıza adeta yağmur gibi yağdı. Tabi özel sektörde Organize Sanayi Bölgemize (OSB)  yatırımlara başladı. Pandemi nedeniyle bazı hizmetlerde aksamalar olsa da diğer illere göre Yozgat'ımıza güzel hizmetler oldu ve devam eden hizmetlerimiz, tamamlanmış hizmetlerimiz var. Bilindiği gibi Yozgat merkezimizde özellikle Adalet Eğitim Merkezi, Diyanet Eğitim Merkezi ve Cezaevi Merkezi ile Yozgat'ımıza çok ciddi hareketler olacak. Bu hizmetler tamamlandı, açılışı bekliyor. Gelen personeli ile birlikte Yozgat'ımızda belki aldıkları maaşlarla ciddi katkıları olacak. Esnafımıza da katkısı olacak. Zincirleme olarak diğer kesimlere de katkı sağlayacaktır. Bu vesile ile başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bu hizmetlerde emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

ERKEN SEÇİM STARTI

"Bu hizmet birlik beraberlik ile yapılabilecek bir hizmettir. Bu nedenle Yozgat'ta birliğin, beraberliğin, kardeşliğin tesisi ile Ak Partimizin 2 milletvekilinin 4'e çıkarılmasını, ilçe belediyelerimizin yeniden Ak Partili belediyeler olması yönünde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Gece gündüz bir ibadet aşkı ile çalışıp ve bu söylediklerimi gerçekleştirmek suretiyle çalışmalarımıza yön vereceğiz. Köylerimiz, kentlerimiz, ilçelerimiz ve beldelerimizle bu güzel çalışmaları birlikte yapacağız. İnşallah önümüzdeki günlerde göreceksiniz birlik ve beraberlik içerisinde Yozgat'ımızın hizmetlerini öncelik sırasına göre Valimiz, Belediye Başkanımız ve tüm genel meclisimiz ile birlikte hareket edip çalışmalarımıza devam edeceğiz. 13 Ocak'ta Kongremiz olacaktır. Orada da Yozgat'a vereceğimiz bazı mesajlar olacaktır. Önceki günlerde il k verimli çalışmamızı Cumhurbaşkanı Yardımcımız Fuat Oktay Bey ile gerçekleştirdik. İskender Bey bizim oraya gideceğimizi duyunca bir mesaj iletti bize. Biz de kendisine köy yollarımızın ve diğer özel idaremizin ihtiyacı olan ek ödemelerle ilgili bilgi notunu ilettik. Bu hizmetlerimiz hepimizin de gayretleri ile devam edecektir. Çıktığımız yol zorlu bir yol inşallah bunu birlikte başaracağız. Ak Partinin pandemiye rağmen tabanlara kadar dolması inşallah yeniden Ak Partimizin şahlanışı olacaktır" dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor