Durmak yok yola devam!

Okuduğunuz haber
AİLE MÜDÜRLÜĞÜNE MÜSTAKİL BİNA

Demirer yarın Sorgun'da

Anasayfa   /    Güncel    /    Aile Müdürlüğüne müstakil bina

Aile Müdürlüğüne müstakil bina

Yozgat Valilik binası içerisinde hizmet veren Yozgat Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne "Müstakil" bina yapımı için sözleşme imzalandı. 

GÜNCEL      01 Temmuz 2021 - 16:46     0

Aile Müdürlüğüne müstakil bina

Yozgat Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne "Müstakil" bina yapımı için sözleşme imzalandı. 5.619 m2 alanda Yukarı Nohutlu Mahallesi eski Yozgat Çocuk Yuvasının yerine yapılacak olan İl Müdürlüğünün Hizmet binası inşaatına yakında başlanacak. Bilindiği gibi Müdürlük Yozgat Valilik binası içerisinde hizmet veriyordu. Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer gelişmeyi facebook sayfasında paylaştı. İl Müdürlüğü çalışanlarına ve Yozgat'a hayırlı olması dileklerinde bulunan Başer, binanın kısa bir zamanda bitirilmesini arzuladıklarını sözlerine ekledi. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor