Hedef Türkiye Yüzyılı

Okuduğunuz haber
ADAYLAR ŞÜKÜR DUASINDA BULUŞTULAR

Hızlı trene ücretsiz taşıma

Anasayfa   /    Siyaset    /    Adaylar Şükür duasında buluştular

Adaylar Şükür duasında buluştular

Cumhur ve Millet İttifakı adayları Kayadibi köyünde gerçekleştirilen Şükür duasına birlikte katıldılar.

SİYASET      24 Nisan 2023 - 18:48     0

Adaylar Şükür duasında buluştular

Yerköy ilçesine bağlı Kayadibi köyünü hem AK Parti hem de İYİ Parti Milletvekili adayları aynı anda ziyaret etti.

AK Parti Yozgat Milletvekili Adayı Yusuf İbiş, Yerköy’ün Kayadibi köyünü ziyaret ederek köylüler ile bir araya geldi. İbiş MHP İl Genel Meclis üyesi Arslan Bozkurt ile birlikte ziyaret ettiği Kayadibi köyünde vatandaşlar ile sohbet edip 14 Mayıs seçimlerinde destek istedi.

İYİ Parti Yozgat Milletvekili Adayı ve CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven de Kayadibi köyünü ziyaret etti. Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş ile birlikte köylüler ile görüşen Keven, daha sonra Köy Muhtarı Veli Turhan önderliğinde gerçekleştirilen Şükür duasına katıldı.

ŞÜKÜR DUASINA ÇIKTILAR

Öte yandan Yozgat’ı son 1 aydır etkisi altına alan yağışlardan dolayı Kayadibi köylüleri şükür duasına çıktılar. Yapılan şükür duasına AK Parti Milletvekili adayı Yusuf İbiş ve İYİ Parti Milletvekili adayı Ali Keven de katıldı.

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor