Belediyeyi iyi yönettik

Okuduğunuz haber
ADALET MERKEZİ GÜN SAYIYOR

Solmazlar Kreş yüz güldürdü

Anasayfa   /    Siyaset    /    Adalet Merkezi gün sayıyor

Adalet Merkezi gün sayıyor

Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, yapımı tamamlanan Adalet Eğitim Merkezi'Nde incelemelerde bulundu.

SİYASET      22 Aralik 2018 - 21:00     1

Adalet Merkezi gün sayıyor

ADALET MERKEZİ GÜN SAYIYOR

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, Başsavcı Hasan Uçak, beraberinde; AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Celal Köse ve Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç Yozgat’ta inşaat seviyesi yüzde 95 oranında tamamlanan 328 yatak kapasiteli Yozgat Adalet Eğitim Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Başer, inşaatın son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Milletvekili Başer, inceleme sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada Türkiye’de 3 adalet eğitim merkezinin bulunduğunu 4’üncüsünde Yozgat’a yapıldığına dikkat çekti.

Başer, “Adalet eğitim merkezinde, Adalet Bakanlığına ait kurumlardaki personeller burada hizmet içi eğitim verilecek. Burası ilimize ayrı bir değer katacaktır. İnşaatı yüzde 95 seviyesinde tamamlanan eğitim merkezi 54 milyon liraya mal olmaktadır. 1 Temmuz 2019’da da hizmete açılması planlanmaktadır” dedi.

ŞEHRİMİZE EKONOMİK VE SOSYAL

ANLAMDA BÜYÜK KATKISI OLACAK

Adalet Eğitim Merkezinde hizmet içi eğitime katılan personellerin şehrin ekonomisine de katkı sağlayacağını vurgulayan Başer, “Binamız otel odası şeklinde 328 oda bulunmaktadır. 42 bin 187 metrekare kapalı alana salip merkezde 19 sınıf, 2 yemekhane, 1 spor salonu, 27 personel ofisi, 24 daire lojman, 128 araçlık açık otopark, 26 araçlık kapalı otopark, daha bir çok çalışma ve sosyal alanı mevcut. Burada yaklaşık 200 personel istihdam edilecek ve tamamlandığında şehrimize, sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda büyük katkısı olacaktır. Diğer taraftan, Diyanet Eğitim Merkezi, Polis Meslek Eğitim Merkezi ve Bozok Üniversitesiyle ilimiz eğitim noktasında önemli bir merkez olmuş olacak. Bu yatırımlar AK Parti iktidarı tarafından Yozgat’a kazandırılan önemli hizmet ve yatırımlardır. Türkiye ölçeğinde hükümetimiz tarafından ilk yapılan yatırımlardan birisi de mutlaka Yozgat’ımıza yapılmaktadır. İşte bunların göstergesinden birisi olan Adalet Eğitim Merkezidir. Ülkemiz de bu kurumdan 3 tane bulunmaktadır. 4.’sü de ilimize kazandırılmıştır. Buda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın şehrimize verdiği önemin bir göstergesidir” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

Kys
kaba inşaatı daha tam bitmemiş bile inşaat tamamlanma oranı %42 olan bir proje nasıl bitmiş gibi lanse ediliyor?
5 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor