Öğretmene şiddete ortak tepki!

Okuduğunuz haber
ACIMIZ BÜYÜK!
Anasayfa   /    Güncel    /    Acımız büyük!

Acımız büyük!

Yozgat'ın yüreği, Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde askeri aracın şarampole devrilmesi sonucu Çekerek Kuzgun köyü nüfusuna kayıtlı Sözleşmeli Ulaştırma Er Ali Arslan'ın şehit olması nedeniyle bir kez daha dağlandı.

GÜNCEL      24 Ocak 2023 - 17:46     0

Acımız büyük!

Bölücü teröre en fazla şehit veren illerin başında gelen Yozgat'ın yüreği bir kez daha yandı. Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde askeri aracın şarampole devrilmesi sonucu Çekerek Kuzgun köyü nüfusuna kayıtlı Sözleşmeli Ulaştırma Er Ali Arslan'ın şehit oldu. Acı haber, Çekerek'in Kuzgun köyünde yaşayan ailesine askeri yetkililer tarafından verildi. Merhum Dursun Arslan'ın, Türk bayrağı asılan evin önünde bir ambulans ve sağlık ekipleri hazır bekletilirken, şehit haberini duyan vatandaşlar da taziye için Şehit evine akın ettiler. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor