Okullar tatil mi?

Okuduğunuz haber
ABİDE İŞHANI NE OLACAK?

Yozgat'ın taleplerini iletti

Anasayfa   /    Güncel    /    Abide İşhanı ne olacak?

Abide İşhanı ne olacak?

Son 20 günde iki kez yangın çıkan ve 2017 yılında çok büyük bir tehlike atlatan Abide İşhanı'nda sorunların mutlak suretle çözümlenmesi bekleniyor. Çok büyük bir yangının çıkmayacağını kimsenin garanti edemediği işhanında işyeri ve ev sahipleri endişelerini gizleyemiyor.

GÜNCEL      06 Subat 2020 - 15:45     0

Abide İşhanı ne olacak?

Yozgat’ın pek görülmek istenmese de kanayan yaralarından biri olan Abide İşhanı’nın durumuyla ilgili 6 Eylül 2017 yılında çıkan yangın sonrasında hiçbir çözüm üretilemedi. İşyerlerinin ciddi zarar görmesine neden olan ve ev sahiplerini de oldukça endişelendiren yangının ardından Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve İl Afet Müdürlüğü teknik personeli tarafından yapılan hasar tespit çalışmaları sonrasında AFAT tarafından gönderilmesi planlanan para gönderilmedi. Hak sahiplerinin üzerine düşen sorumluluğu da gerektiği kadar yerine getirmemesi nedeniyle özellikle güvenlik konusunda büyük sıkıntıları bulunan İşhanı’nda son 20 gün içerisinde 2 yangın birden çıkması dikkatleri yeniden bu binaya çevrilmesine neden oldu. 380 işyeri ve 67 konutun bulunduğu Abide İşhanı’nda bundan sonraki dönemlerde çok daha büyük bir talihsiz olayın yaşanıp yaşanmayacağına yönelik soruya kimse cevap veremiyor. Bu nedenle mutlak suretle sorunlarının çözüme kavuşturulması beklenilen İşhanı konusunun ele alınıp, kalıcı çözüm üretilmesi kaçınılmaz olarak gösteriliyor.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor