Gurbetçilere müjde

Okuduğunuz haber
23 NİSAN'DA BALKONLARA!

Gurbetçiler karantinaya alınacak

Anasayfa   /    Güncel    /    23 Nisan'da balkonlara!

23 Nisan'da balkonlara!

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, tüm Yozgat halkını 23 Nisan günü saat 21.00'de İstiklal Marşı'nı evlerinden okumaya davet etti.

GÜNCEL      21 Nisan 2020 - 18:07     0

23 Nisan'da balkonlara!

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, vatandaşları 23 Nisan akşamı saat 21.00'de evlerinden İstiklal Marşı'nı okumaya davet etti. Başkan Köse, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın bu yıl yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında toplu bir şekilde kutlanamayacağını belirtti. 23 Nisan akşamı saat 21.00'de halkı evlerinin balkonlarından İstiklal Marşı'nı coşkuyla okumaya çağıran Köse, "Tüm Yozgat'ı ve kalbi ülkesiyle atan herkesi evlerimizin balkonlarında İstiklal Marşı'nı coşkuyla ve gururla okumaya davet ediyorum”  ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ

Yozgat

Yozgat Haber

Yozgat Son Dakika

Yozgatspor